Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja dostane svou vlastní Funko Pop figurku

1. 3. 2020 | 08:00 Fortnite
Funko Pop figurky se rychle rozšířily po celém světě a ať už jste jejich příznivcem, či je nemůžete vystát, skoro každý z nás s nimi již měl co do činění. Jedné se teď dostane i světové proslulému Fortnite streamerovi Ninjovi.
Ninja
Ninja

Svou Funko Pop verzi mají filmové či seriálové postavy, herci, protagonisté ze světa her i maskoti, vlastně skoro každý nějak spojený s populární kulturou a každý rok vznikají další a další. Jednou z posledních celebrit, které budou mít svou vlastní plastikovou miniaturní verzi, není nikdo jiný než streamer Tyler 'Ninja' Blevins. Pro některé jeho fanoušky je možná překvapivé, že si firma dala s jeho figurkou tak načas, ale nakonec se přece dočkali.

Figurce nebude nic chybět, od ikonických modrých vlasů s čelenkou přes tričko značky Ninja až po boty. Není pochyb, jedná se právě o Ninju, jen ve Funko Pop verzi. Vypadá to však, že její odhalení nebylo plánované, alespoň prozatím.

Ninjova figurka se totiž objevila v nabídce maloobchodníků, než byla rychle stažena. Instagramovému účtu, který patří FunkoPopsNews, se však podařilo udělat screenshot figurky předtím, než Ninja zase „zmizel“. Nyní už je však oficiálně venku a pokud toužíte mít Ninju ve své sbírce, můžete si ho předobjednat na Amazonu.

A co vy, pokud sbíráte Funko Pop, chcete mít oblíbeného streamera ve své sbírce? Jakého dalšího hráče či streamera byste chtěli mít ve Funko Pop verzi? 

Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Ninja, Funko Pop!