Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja dostane vlastní Fortnite skin

16. 1. 2020 | 11:47 Fortnite
Populární streamer Ninja se dočkal vlastního custom skinu ve Fortnite. Od doby Marshmella a Major Lazer se jedná o první osobnost, která oficiálně získala svůj skin ve hře. To je tedy pořádný úspěch!
Ninja
Ninja

Zmíněný skin vypadá přesně jako on, včetně žluté čelenky a modrých vlasů. Vše doplňuje modrá bunda avatara s oficiálním Ninjovým logem na rukávu. Outfit bude mít mnohé možnosti přizpůsobení, zvláště co se týče hlavy avatara. Hráči si budou moci vybrat, zda bude Ninjův obličej zcela vidět, nebo částečně zakrytý. Nebo budou moci skin přeměnit ve zlověstnou siluetu se zářícíma modrýma očima.

Ke skinu bude k dispozici také navíc několik “cosmetics” s tématikou Ninji, například katany, které budete moci připnou na záda postavy. Epic Games zároveň uvedli “Pon Pon” dance emote k Ninjovu skinu. Ninja představil skin během svého streamu na Mixeru, bude však dostupný pro všechny v Item Shopu, a to už od zítra.

Při oznámení Ninja prozradil, že je z odhalení nervózní. Uvedl také, že asi jen sedm dalších osobností vědělo, co se děje. Poté co všem o skinu řekl, Ninja dodal, že bude mít ke skinu dřívější přístup společně s několika dalšími vybranými streamery.

Jde o první skin z pokračování ICON Series. Ačkoliv zatím není mnoho informací, Epic Games uvedli, že budou spolupracovat s dalšími tvůrci z oblasti her, hudby a zábavy. Svůj obsah tak dostanou Kathleen "Loserfruit" Belsten, australská hráčka a streamerka, nebo David Cánovas "TheGrefg" Martínez, španělský YouTuber.

Podle Ninjova vyjádření bude nové Fortnite cosmetics možno koupit od čtvrtka do neděle, tedy od 16. do 19. ledna.

Štítky: Ninja, Fortnite skin