Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja pomohl streamerům ovlivněným ukončením Mixeru

24. 6. 2020 | 14:12 Twitch.tv
Ačkoliv ne všichni mají streamera Ninju v oblibě, je třeba uznat, že se nejedná o nějakou hvězdičku, která myslí jenom na sebe. Profesionální streamer se snaží pomoci těm, kdo byli ovlivnění ukončení činnosti Mixer.
Ninja
Ninja

Ve zkratce, Microsoft oznámil, že již 22. července bude činnost Mixeru ukončena a jeho různé aplikace budou přesunuty na Facebook Gaming. Hlavní tváře Mixeru jako Ninja nebo Shroud si budou moct vybrat, jestli se přesunou zpět na Twitch, nebo budou působit na Facebook Gaming, zbytek streamingové komunity byl však nepříjemně překvapen. 

Stovky streamerů tak na svých platformách vyjádřily smutek a frustraci z nečekané novinky, mnoho z nich bohužel neví, kam se vrtnout. Mixer je domovem mnoha tvůrců, již nechtějí využívat služby Twitche nebo Facebooku, ukončení Mixeru je tak nechalo s nejistou budoucností. Ninja a jeho žena, Jessica Blevins, se rozhodli věnovat svůj čas a přispět peněžními dary ovlivněným tvůrcům na Mixeru. 

Jedním z nich je i VinnyB, který se po obdržení daru rozplakal radostí. 

Další obdarovanou byla s0appy. Ve svém tweetu páru poděkovala a vyjádřila se k nastálé situaci:

„Streamuju 40-60 hodin týdně, zároveň studuju a pracuju na částečný úvazek a právě jsem zjistila, že většina z toho je prostě pryč, jsem zničená. Děkuju, že jste dnes přiměli k úsměvu tolik lidí."

Zatím není známo, kolik streamerů a tvůrců obsahu ukončení Mixeru ovlivnilo. Doufejme, že se jim podaří brzy najít streamovací platformu, kde budou spokojení! 

Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Ninja, Mixer