Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja se objevil na Twitchi ve velkém stylu! Jeho návrat sledovalo přes 700 000 unikátních diváků

6. 8. 2020 | 14:10 Twitch.tv
Ninja se přesně po roce vrátilna svou domácí platformu Twitch, což jeho fanoušky nenechalo klidné. Za pouhý dvouhodinový stream jeho sledovanost raketově vystoupala k výšinám a navíc oblíbený streamer okamžitě splnil požadavky pro znovuzískání tlačítka na předplatné!
Ninja
Ninja

Poté, co Ninja i přes svou vedoucí pozici ve sledovanosti na Twitchi tuto platformu vyměnil za, v tu dobu, konkurenční Mixer, se hvězdný Fortnite streamer přesně po roce vrátil na svůj původní kanál. Konec Mixeru zvedl ze židle spoustu fanoušků, kteří spekulovali, co nyní bude s jejich oblíbenými streamery a ani Ninja nebyl výjimkou. Nyní se konečně znovu ukázal na Twitchi, na své domácí platformě, a za pouhý dvouhodinový stream po boku DrLupo jeho sledovanost opravdu vystoupala do výšin.

I když se v podstatě jednalo o kratičký stream, který navíc začal mnohem dříve, než jsou jeho fanoušci zvyklí, kolem této senzace vznikl takový povyk a Ninjův návrat sledovalo masivní množství diváků. Tuto událost průměrně sledovalo kolem 70 tisíc lidí a v jeden moment se číslo vyšplhalo dokonce až na neuvěřitelných 98 726 diváků. Vysílání, kterého se účastnilo 762 265 unikátních diváků, mu navíc okamžitě získalo 75 000 nových followerů pro jeho kanál.

Hned po konci vysílání navíc Ninjovi přišlo upozornění, že dostál požadavkům potřebných pro vstup do Twitch Affiliate programu. Zpráva tak jistě potěšila všechny jeho fanoušky, jelikož to znamená, že Ninja bude brzy mít znovu k mání tlačítko pro zakoupení předplatného na jeho kanál. Nyní, když je oblíbený streamer zpět, by brzy mohl také získat zpět svůj partnerský status – zatím však neoznámil žádnou exkluzivitu vůči Twitchi. Kuriózní je také skutečnost, že Ninjův kanál stále kraluje v počtu followů s neskutečným číslem 14,8 milionu!

Štítky: Ninja