Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja se vrací a stejně jako Shroud bude opět streamovat na Twitchi

10. 9. 2020 | 18:40 Twitch.tv
Po skončení Mixeru se dlouho spekulovalo, co nyní s Ninjou bude. Oblíbený streamer zkoušel krátce zbylé platformy, po odmítnutí nabídky ze strany Facebook Gaming, a setkal se se značným úspěchem. Nyní se však konečně odhodlal a znovu podepisuje exkluzivní kontrakt právě pro Twitch!
Ninja Twitch
Ninja Twitch

Poté, co se 22. července definitivně uzavřela platforma Mixer, nebylo veřejnosti známo, co nyní bude s jejich oblíbenými streamery. Samozřejmě vznikla vlna spekulací, která neminula ani velké streamery, jako je Ninja, zda-li se nepřemístí na YouTube, nebo nevrátí domů na Twitch. Nyní je však toto rozhodnutí konečně potvrzeno, Ninja se vrací zpět tam, kde vše začalo, na Twitch. Podobné rozhodnutí už učinil jeho kolega Shroud, který se potýkal se stejným osudem.

Po pádu Mixeru se Ninja míhavě objevil na YouTube, ale i na Twitchi, ovšem bylo hned zřejmé, že ani s jednou platformou nemá podepsanou žádnou smlouvu o exkluzivitě. Když Ninja odmítl nabídku přestoupit na Facebook Gaming, stejně tak jako učinil Shroud, zbyly mu tyto dvě možnosti, které nejprve pečlivě ozkoušel. Není proto divu, že se rozhodl nový exkluzivní kontrakt znovu podepsat právě s Twitchem, kde na něj při zkušebním streamu čekalo nedočkavé obrovské publikum. Ninja je tedy také zpět doma a připojuje se znovu ke svému kolegovi.

Štítky: Ninja