Přejít k hlavnímu obsahu

Nová adventura byla představena, ponese název Galakrond’s Awakening

9. 1. 2020 | 22:21 Hearthstone
Tak jsme se přeci jen stejně dočkali, do Hearthstone přibude klasická solo adventure! Se svými čtyřmi křídly do hry přinese rovnou 35 nových karet.
Hearthstone
Hearthstone

I když už to vypadalo, že od konceptu starých známých Hearthstone adventur v Blizzardu nadobro ustoupili, nakonec jsme o ně nepřišli. Single player mód pro Descent of Dragons se totiž bude držet klasického konceptu, který dříve ve hře zastupoval roli expanzí. Adventura nazvaná Galakrond’s Awakening bude sestávat z celkem čtyř křídel nabízejících dvaceti čtyři unikátních soubojů. Vycházet budou po týdnu s tím, že první bude vydáno 21. ledna.

To bude také jako jediné zdarma, tři zbylé si budou moci hráči odemknout vždy buď za 6,99 dolarů nebo 700 goldů. K dispozici bude také možnost koupit všechna tři křídla najednou za zvýhodněnou cenu, ta hráče ochotné do hry investovat reálné peníze (možnost nákupu za herní měnu zde není) vyjde na 19,99 $. Za své úspěchy při plnění jednotlivých soubojů hráči obdrží kartičky, které jinde sehnat nepůjdou. Celkově jich bude 35, představeny zatím ale byly pouze čtyři.

Nové karty
miluju videohry a hlavně ligu legend