Přejít k hlavnímu obsahu

Nová anime série Dota: Dragon’s Blood od Netflixu vychází již dnes!

25. 3. 2021 | 10:47 Dota 2
Společnost Netflix minulý měsíc oznámila vydání nové anime série založené na populární MOBA hře Dota. Dota: Dragon's Blood vychází již dnes! Epizody jsou dostupné všechny najednou.
Dota: Dragon's Blood
Dota: Dragon's Blood
Zdroj: Netflix

Osmidílná anime série ze světa Doty vychází již dnes, takže pokud máte volný večer, máte o zábavu postaráno! O animaci se stará jihokorejská společnost Studio MIR, která má na svědomí další oblíbené série jako The Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender nebo Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge. V řadě se objeví několik známých postav z Doty, a to Dragon Knight Davion nebo měsíční princezna Mirana. Davion narazí na starobylou dračí rasu známou jako „eldwurmové“ a je nakonec zatažen do většího konfliktu po boku Mirany. 

Výkonnou producentkou seriálu je Ashley Edward Miller, spoluautorka scénáře k filmům jako X-Men: First Class nebo Thor. A co prozradila o novém projektu? „Fanoušci si zamilují, jak jsme si představovali vesmír Doty 2 a společně jsme vytvořili epický, emotivní příběh zaměřený na dospělé diváky o některých z jejich oblíbených postav. Filmová animace, herectví a hudba jsou prostě na vyšší úrovni a jsem vděčná společnosti Valve za podporu našich tvůrčích ambicí.“ 

Netflix není, co se animovaných sérií týče, žádným nováčkem. Castlevania má venku již tři sezóny, na cestě je čtvrtá. Animovaná adaptace čeká také Zaklínače, Netflix navíc uzavřel dohodu s Ubisoftem ohledně animovaných adaptací populárního Assassin’s Creed. Dota jako franšíza potřebuje jen málo představení. Dota 2 podnítila jednu z největších fanouškovských základen, hrají ji miliony lidí a pravidelný šampionát The International sledují pravidelně desítky milionů diváků.  

Dota: Dragon's Blood
Dota: Dragon's Blood
Zdroj: Netflix
Zdroj: ign.com
Štítky: Netflix