Přejít k hlavnímu obsahu

Nová expanze je venku, na všechny hráče čekají zajímavé odměny

6. 8. 2020 | 21:11 Hearthstone
Konečně jsme se dočkali, nejnovější set karet nazvaný Scholomance Academy je oficiálně ve hře! A to mimo jiné znamená dárky pro všechny hráče.
Scholomance Academy
Scholomance Academy

Teprve nedávno byla představena nová expanze nesoucí název Scholomance Academy a my už si jí můžeme užívat ve hře! Tento set karet, kterých obsahuje rovnou 135 včetně nějakých s úplně novými mechanikami, do hry dorazil 6. srpna v pro Blizzard klasických sedm hodin večer, a i když bude rozhodně ještě chvíli trhat, než se meta obohacená kupou nových karet stihne usadit, podstatné změny samozřejmě přichází i rovnou.

Zaprvé už klasicky přichází období, kdy nová expanze sice ještě nestihla vytvořit metu novou, ale za to úspěšně zbořila tu novou. Teď se zkrátka chvíli bude na ladderu i všech dalších formátech spíše experimentovat a až časem zjistíme, jak silné vlastně nové kartičky jsou. Tím hlavním ale většinou v pouhých okamžicích po vydání každé expanze bývá možnost konečně otevřít packy, ve kterých lze právě nové karty nalézt. Spolu s ní navíc do hry dorazily nejen všechny další odměny, které si hráči vysloužili zakoupením Pre-orderu, ale i ty, na něž dosáhnou i free2play hráči. Ti se můžou těšit nejen již dříve obdrženou kartou Transfer Student, ale i náhodnou Scholomance Academy legendárku zdarma a tři speciální questy, ve kterých půjde každým dnem, počínaje dneškem, získat bez nutnosti platit dva packy.

miluju videohry a hlavně ligu legend