Přejít k hlavnímu obsahu

Nová série výzev míří do hry! Jak je co nejrychleji splnit?

14. 5. 2020 | 21:44 Fortnite
Právě byly do hry přidány nové mise, a pokud chcete co nejrychleji získat zkušenosti, tak tu pro vás máme návod na jejich splnění.
Nové Fortnite výzvy
Nové Fortnite výzvy

Všechny nové mise mají tři fáze podle obtížností:

  1. 10 000 XP za každou splněnou misi.
  2. 25 000 XP za každou splněnou misi.
  3. 55 000 XP za každou splněnou misi.

Celkem tedy můžete získat až 900 000 XP, což je velká nálož zkušeností, hlavně pokud chcete dosáhnout nejvyšší úrovně. U každé mise bude řada tří čísel, které indikují, kolikrát musíte daný úkol splnit (zabití, sbírání materiálů a tak dále).

1. Eliminuj hráče, nebo henchmany v The Rig (3/5/10)

The Rig je nepřehlédnutelná ropná plošina v levém dolním rohu mapy. Spawnují se na ní henchmani s bohatým dropem, kteří vám pomohou splnit tento úkol a získat skvělou výbavu na zbytek hry.

2. Hledej ammo boxy ve Sweaty Sands (7/10/18)

Ve Sweaty Hands se nachází celkem 47 ammo boxů, takže s plněním úkolu by neměl být problém. Nejčastěji se ammo boxy nachází pod schody, nebo na nábytku.

3. Eliminuj hráče, nebo henchmany v The Shark (3/5/10)

The Shark najdeme v levém horním rohu, jedná se o malou vilu. Taktéž se v ní spawnují henchmani s bohatým dropem, takže úkol by měl zabrat maximálně pár her. A pokud i dokážete zabít všechny ostatní protihráče, tak máte výbavu na zbytek hry.

4. Hledejte truhly v Craggy Cliffs (7/10/18)

Craggy Cliffs se nachází uprostřed horní části mapy. V této malé lokaci je celkem 20 truhel, takže s trochou štěstí se jedná o snadnou misi. Lokace všech truhel najdete v obrázku.

Lokace truhel

5. Umísti se na 10. a lepším místě po přistání na Frenzy Farm (1/3/7)

Jedna z těžších misí, která zabere více času a ve které jde pouze o váš skill, a případně štěstí. Tato mise vám může zabrat devět her, ale klidně i daleko více.

6. Získej dřevo v lokaci Weeping Woods (500/1500/3000)

O dřevo ve Weeping Woods opravdu není nouze. Jediné, co vás může zdržet, jsou nepřátelé a to, že můžete unést pouze 1000 od každého materiálu.

7. Znič plyšové medvídky v Holy Hedges (1/3/7)

Lokace těchto medvídků najdete na obrázku níže. Někteří medvídci jsou blízko u sebe, což vám může urychlit plnění této mise.

Lokace medvídků

8. Doplň své zdraví v Shanty Town, nebo The Orchard (100/250/500)

Tyto lokace nejsou označeny na mapě, proto je najdete na obrázku níže. Tato mise určitě zabere několik kol a bude potřeba štěstí při hledání healů. Doporučujeme spíše přistávat v Shanty Town, jelikož se tam nachází velké množství barelů se Slurpem.

Lokace neoznačených míst

9. Uděl poškození hráčům v Salty Springs (300/900/2500)

Jedna z velmi populárních lokací, takže o hráče není nouze. Pokud na místo dopadnete jako první, tak misi splníte během chvíle. 

10. Ulovte zbraně v Misty Meadows (1/3/7)

Tady budete potřebovat rybářský prut a trpělivost. Ne vždy se vám povede prutem ulovit zbraň, takže se s touto misí určitě potrápíte.

Toto jsou všechny nové mise, které byly dnes do hry přidány. Doufám že tento návod byl stručný a povede se vám všechny tyto úkoly splnit.