Přejít k hlavnímu obsahu

Nový měsíc, nový turnaj. SINNERS obdrželi pozvánku do Pinnacle Cupu o 100 000 dolarů

20. 2. 2021 | 11:30 Counter-Strike 2
SINNERS Esports na evropské scéně slaví úspěchy a další šanci zazářit dostanou již v březnu. Právě tento měsíc se český celek představí na evropském turnaji Pinnacle Cup, kde se s řadou špičkových celků poperou o 100 000 dolarů.
ZEDKO
ZEDKO
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

Ještě ani neskončil turnaj Snow Sweet Snow #2 a my už víme, že čeští a slovenští fanoušci se v březnu mohou těšit na další ostré boje SINNERS Esports na evropské scéně. Český tým se představí na dalším velkém turnaji, kterým je nově oznámený Pinnacle Cup, ve kterém se sázková kancelář Pinnacle spojila s produkční společností Relog Media. V turnaji se představí celkem 36 různých celků, přičemž hned šestnáct z nich, včetně SINNERS, začne svou cestu v základních skupinách. Mezi těmito týmy je český zástupce nejlépe postaveným týmem v HLTV žebříčku, se soupeři jako HellRaisers nebo Lyngby Vikings se ale musí více než počítat, stejně jako s GamerLegion, kde působí slovenský střelec Patrik 'Zero' Žúdel. Rozlosování úvodní fáze je ale zatím neznámé.

Do následujícího swissu už mají pozvánky o něco silnější týmy, v případě postupu by zde SINNERS mohli porovnat síly s dalšími týmy ze třetí světové desítky. V moment oznámení turnaj jsou na 24. místě, a tuhle pozici budou chtít jistě potvrdit a ubránit. Do závěrečné fáze turnaje obdrží pozvánky čtyři špičkové týmy, z nichž dva známe již nyní. Díky pozvánce FPX Esports si o další titul v krátkém sledu zahraje také Martin 'STYKO' Styk. Druhým pozvaným týmem je Gambit Esports, který naši hříšníci moc dobře znají z finále Vulkan Fight Series.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 80 000 $
  • 2. místo: 20 000 $
Zdroj: hltv.org
Štítky: Pinnacle Cup, SINNERS
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.