Přejít k hlavnímu obsahu

Nový update do Dota Underlords přináší hodnocené zápasy dvojic

22. 11. 2019 | 12:26 Dota 2
Nový update přináší do autošachové hry z prostředí MOBA hry Dota 2 z dílny Valve změny jednotlivých hrdinů, tříd, Underlordů a hlavně hodnocené zápasy dvojic.
Dota Underlords
Dota Underlords

Od nynějška můžete hrát s kamarádem zápas dvojic v hodnoceném režimu. Hodnocení se vám připočítá k vašemu klasickému hodnocení, ale pouze do hodnosti Velký Kápo. Rovněž budete sbírat body hodnocení i pro své týmy, pro které se budou počítat zvlášť. Limit je rovněž hodnost Velký Kápo. Pokud se svým přítelem odehrajete alespoň 3 zápasy, budete si moct svůj tým pojmenovat podle libosti. Přejmenovat ho budete moci po každých třech hrách.

Pokud nebudete mít zrovna online žádného kamaráda, můžete si zahrát nehodnocený zápas s botem. Bot vám bude posílat žádosti o hrdiny pomocí týmového chatu a vy jemu rovněž. Domluva s počítačem by tam měla být podle vývojářů snadná.

Další změny upravují hrdiny a vládce podsvětí, respektive jejich schopnosti a talenty. Nejzajímavější novinkou je bezpochyby zařazení Ogřího Magiče kromě Pokrevných a Kouzelníků rovněž mezi Surovce. O všech změnách si můžete přečíst přímo v klientovi hry nebo na oficiálních stránkách.