Přejít k hlavnímu obsahu

Objeví se ve hře skin Spider-Mana?

1. 9. 2020 | 14:12 Fortnite
Díky předchozím událostem, které byly zaznamenány na ostrově Fortnite, se všichni jeho obyvatelé připravují na obrovskou hrozbu a možná i bitvu, která má souviset s přicházejícím Galaktem.
Spider-Man
Spider-Man

Tato sezóna je plná Marvel hrdinů, jako jsou Thor, She-Hulk, Iron-Man, Silver Surfer a také mnoho dalších, kteří jsou podle nových leaků teprve na cestě. Součástí Marvel Universe je totiž mnohem více superhrdinů, například Black Panther, Spider-Man, Dr. Strange a Ant-Man, kteří by časem měli také dostat svůj skin ve hře. V dnešním článku se pobavíme o potencionálním superhrdinovi, jenž by mohl přijít jako takzvaný “tajný skin”.

Spider-Man 

Podle některých leaků a potvrzených zdrojů by nový tajný skin měl připadnout Spider-Manovi. Mnoho hráčů a fanoušků lobovalo za tuto postavu a zdá se, že jejich bude přání vyslyšeno. Před začátkem sezóny se říkalo, že by tajnou kůží měl být Wolverine, nicméně tomu tak nebylo. Tento krok přiměl hráče přemýšlet nad otázkou: Jaký bude tedy tajný skin, pokud jím není Wolverine? Další z důvodných spekulací je fakt, že pokud eliminujete hráče ihned po tom, co vytáhne harpunu, dostanete milník s logem Spider-Mana. 

To je prozatím vše, co víme o Spider-Man skinu. Pokud se časem objeví nějaké další informace, budeme vás o nich informovat.

Štítky: Fortnite skin