Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbený turnaj Winter Royale se vrací s gigantickým prize poolem 15 milionů dolarů

6. 12. 2019 | 08:32 Fortnite
Hrajete rádi Fortnite ve dvojicích? Tak to si držte klobouky, protože nyní přichází velkolepý turnaj právě pro vás. Pokračování úspěšné série Winter Royale totiž nabídne odměny ve výši 15 milionů dolarů. Je potřeba něco více dodávat?
Fortnite Winter Royale
Fortnite Winter Royale

Fortnite Winter Royale se uskutečnil už v loňském roce, nejvíce na něj vzpomíná Richard 'Skailer' Janeček, který zde zaznamenal největší český úspěch. Celkově se tehdy v evropském finále totiž umístil na 7. příčce, k čemuž ještě přidal největší počet killů v jednom zápase. Tento úspěch sám překonal až postupem na World Cup.

Pokračování této série bylo oznámeno spolu s Twitch dropy při sledování Champion Series. Celkem letošní Winter Royale nabídne 15 milionů dolarů, což se rovná druhému největšímu prize poolu v historii Fortnite. Dua z celého světa se mohou těšit na tři prosincové in-game turnaje, z nichž každý nabídne třetinu celkového poolu napříč regiony. Zúčastnit se může naprosto kdokoliv, detailní informace a pravidla se dozvíme již brzy.

Štítky: Winter Royale
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.