Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: Valorant vyjde dříve, než kdo čekal – 2. června

21. 5. 2020 | 17:08 VALORANT
Žádné léto. Smutnit ale nemusíme. Oficiální launch Valorantu totiž dorazí o několik týdnů dříve, konkrétně již začátkem měsíce června!
Valorant
Valorant

Vydání mnohých očekávaných singleplayer her, jako Cyberpunk 2077, je z určité části kvůli aktuální světové situaci odloženo na později, takže hráči se téhož scénáře obávali také v případě Valorantu. Ten má sice spoustu drobných vad na kráse, které hráči pravidelně vytýkají, ale v Riotu na nic nečekají a rozhodli se oznámit změnu data vydání už nyní. Čekat není na co hlavně proto, že hra jako taková vypadá jako hotový kousek, žádná beta, a navíc se dle zkušeností z minulosti dá očekávat plnohodnotný servis i po oficiálním launchi, protože Valorant by určitě neměl být titul podporovaný jen v blízké budoucnosti. Dvě vůdčí postavy týmů vývojářů, Anna Donlon a Joe Ziegler, si však v oznámení této noviny s hráči trochu pohráli. Díky bohu se ale nejedná o odložení, nýbrž o přesun opačným směrem, přesněji na úterý 2. června. Nevíme, jak vy, ale my už se nemůžeme dočkat!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.