Přejít k hlavnímu obsahu

OG oficiálně oznamují příchod týmu okolo Aleksib a NBK-

4. 12. 2019 | 18:22 Counter-Strike 2
To, o čem se již nějakou dobu spekuluje, se konečně stává skutečností. OG si sice dali na čas a nechali volně proudit spekulace, dnes však oficiálně vstupují do světa CS:GO!
OG CS:GO
OG CS:GO

O vstupu OG na CS:GO scénu se spekuluje již od září, kdy ze svých týmů byly vykopnuti dvě hlavní hvězdy budoucí sestavy, NBK- a Aleksib. Teprve až teď se náznaky a spekulaci začaly stupňovat, týmy začaly propouštět zmiňované hráče a bylo jasné, že oznámení přijde brzy. To nakonec přišlo dnes a organizace OG tak konečně vstupuje do nejvyšších řad Counter-Striku.

Sestava je stejná, jako se spekulovalo. Tým bude veden bývalou hvězdou ENCE, Aleksib, kterého doplní další "odpadlíci" z řad TOP evropských týmů. Jmenovitě NBK-, který stál za vznikem Vitality, jordánská hvězda ISSAA, jenž dosud hájil barvy HellRaisers a valde, který by měl týmu poskytnout porci čistého skillu. Tuto zkušenou čtveřici s množstvím úspěchů na krku doplní velká neznámá, polsko-britský sniper mantuu, který se naposledy představil v týmu Alternate aTTaX. Z původně spekulované sestavy nakonec zmizel finský talent Jamppi, o kterého organizace ztratila zájem poté, co byl spojován se zabanovaným Steam účtem.

Není sporu o tom, že tým bude mít ambice na to zatápět nejlepší světovým celkům a nejspíš nebude trvat dlouho, a uvidíme jej v nejvyšších příčkách HLTV rankingu. Stále však není jisté, kdy se hráči poprvé představí v akci, doufejme však, že to nebude trvat stejně dlouho, jako finální oznámení celku.

Sestava týmu bude následující:

 Finsko Aleksi 'Aleksib' Virolainen
 Francie Nathan 'NBK' Schmitt
 Jordánsko Issa 'ISSAA' Murad
 Dánsko Valdemar 'valde' Bjørn Vangså
 Polsko Mateusz 'mantuu' Wilczewski

Zdroj: ogs.gg
Štítky: OG
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.