Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 byl po několikaměsíční odmlce konečně odbanován!

27. 2. 2021 | 17:55 Twitch.tv
Dnes se ke všem nadšeným fanouškům dostala opravdu radostná zpráva – Opat04 je už oficiálně bez banu! Několikaměsíční čekání plné nejistoty je tak u konce a návrat do starých kolejí je téměř okamžitý. Opata všichni diváci uvidí online na Twitchi už dnes, kde bude konečně moci streamovat ze svého nového studia.
Opat04
Opat04
Zdroj: Opat04/YouTube

Známý český streamer Opat04 za svoji kariéru zvládl vyvolat mnoho kontroverzních a problémových situací, což koneckonců také koresponduje s počtem obdržených banů na Twitchi. Jestli byly všechny zasloužené, či nikoliv, to asi každý posoudí sám. Pro Opata bylo ale opravdu nešťastné, když se po delší odmlce mohl znovu vrátit ke streamování, ale bohužel mu to vydrželo jen na chvíli.

Po nejnovějším a pořádně smolném banu Opat nevěděl, co bude dál s jeho streamerskou kariérou – zvažoval dokonce i úplný přechod na YouTube. Jak všichni dobře víme, Twitch není zrovna nejvýřečnější k situacím vzniklých kolem banů, tudíž nikdo neměl ponětí, jak dlouho trest potrvá. Odhady se různily, něktěří tvrdili týden nebo měsíc, jiní zase, že na Twitchi už nikdy nic neodvysílá.

Opatovy obavy se však okamžitě rozplynuly, protože se mu dnes večer donesla skvělá zpráva, která jistě potěší všechny fanoušky – jeho účet byl konečně po několika měsících odbanován. Radostnou novinku už Opat sdílel na svých sociálnách sítích i ve svém vlogu na YouTube a opravdu na nic nečekal. Stream se koná témeř okamžitě, tedy dnes 27. února v 18:00 na Opatově Twitch kanále!

Štítky: Opat04