Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 vydržel pouhé dva dny bez banu a odnáší si už sedmý trest

1. 3. 2021 | 22:40 Twitch.tv
Opat04 po nečekaném odbanování vydržel na Twitchi jen dva dny, než překvapivě dostal sedmý trest. Fanouškům celá situace už připadá jako hloupý žert, bohužel se ale jedná o skutečnost. Stačila jen chvilka nepozornosti a Opat při svém vysílání znovu ukázal něco, co neměl.
Opat04 ban
Opat04 ban
Zdroj: Opat04/YouTube

Dva dny. Přesně takhle dlouho vydržel streamer Opat04 bez banu poté, co mu byl účet znovu zpřístupněn po několika dlouhých měsících, kdy už nikdo ani nedoufal, že se Twitch někdy slituje. Zázraky se však dějí a ban znenadání a beze slova zmizel, což všem fanouškům udělalo pořádnou radost. Ačkoliv Opat sliboval a upozorňoval, že ze strachu o svůj účet nyní bude sekat dobrotu a navíc vše pečlivě kontrolovat, skoro obratem mu bohužel přistává další trest.

Momentálně se jedná už o neuvěřitelný sedmý ban na Twitchi, a to je na tyto poměry opravdu velké a nezáviděníhodné číslo. Jak později dokazuje oficiální vyjádření, původcem banu bylo ukázání cizího profilu na Steamu při hraní CS:GO, který na své miniatuře ukazoval obnaženou ženu, lépe řečeno její choulostivé partie. Stačila opravdu jenom chvilka a nyní jsme zase tam, kde jsme byli doteď.

Všichni čekají, jak to s Opatem bude dál, protože délka trvání banu je podle oficiálního vyjádření Twitche neomezená. On sám minimálně zatím zůstává partnerem, takže naděje na návrat stále existují. Je však pravděpodobně, že po všech svých zkušenostech a zvážení dalších možností možná opravdu přejde na YouTube, i kdyby mu Twitch dal další šanci. Něco už on sám naznačoval, ale nechme se prozatím překvapit, jak to doopravdy bude.

Štítky: Opat04