Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace Cloud9 vstupuje na Valorant scénu! Kdo je jejím prvním reprezentantem?

13. 4. 2020 | 10:00 VALORANT
Další přední světová organizace dává nejvíce očekávanému hitu letošního roku zelenou. První dva hráče představili T1, celou sekci na Valorant přesunuli Ninjas in Pyjamas a nyní se do této party řadí i zámořský multiherní celek Cloud9.
Cloud9 Valorant
Cloud9 Valorant

Historie organizace Cloud9 se od roku 2013 pojí především k League of Legends, už dávno ale nejde o tým podporující jedinou hru. Kromě toho jde o jediného amerického šampiona v dějinách CS:GO turnajů kategorie Major, a tak není divu, že se vedení Cloud9 pouští do FPS výpravy jménem Valorant hned zkraje fungování.

Na nový ambiciózní titul totiž přechází 18letý Kanaďan s vietnamskými kořeny, Tyson 'TenZ' Ngo. Ten do Cloud9 jako nevybroušený diamant nastoupil v červenci, ale v CS:GO sestavě nevydržel ani čtyři měsíce. Vzhledem k tomu, že v organizaci měl i nadále platnou smlouvu, tak koncem roku byl oznámen jeho přesun do pozice streamera. Troufneme si tvrdit, že v tu chvíli už se příchod Valorantu vysoce očekával, protože TenZ platil za mechanicky mimořádně nadaného hráče, který ale nedokázal správně zapadnout do plnohodnotného týmu. Nyní, když každý ve hře samotné bude začínat ze stejné startovní čáry, tak jeho přechod dává velký smysl.

Po představení prvního hráče tedy zůstává otázkou, v jaké fázi výstavba potenciálního kádru Cloud9 nyní je.

Štítky: Cloud9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.