Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar se vrací? Posílit by měl tým Sprout!

22. 12. 2019 | 10:49 Counter-Strike 2
Doba mlčení se zdá být konečně prolomena. Před krátkým časem to vypadalo, že oskar s někým začal zkoušet hrát nebo dokonce trénovat, ale nikomu se nedařilo zjistit, kdo to tak mohl být. Ještě před Vánoci ale přichází informace o tom, že by nejlepší český hráč mohl mít opět za koho hrát.
Tomáš 'oskar' Šťastný
Tomáš 'oskar' Šťastný

Novou destinací kariéry 28letého snipera by měl být německý tým Sprout, který v blízké době zřejmě přijde o dva své hráče. Konkrétně jde o duo syrsoN, k1to, jež posílí tým BIG. Oběma by ve Sprout měla končit smlouva, takže BIG nebude příliš bolet to, že XANTARES a smooya budou sedět na lavičce. Prioritní se pro BIG zdá být to, aby se vrátili zpět na svou ryze německou cestu. Oba přišly jako budoucí hvězdy, plný potenciál ale neprokázali.

Sprout se aktuálně nacházejí na 26. místě HLTV žebříčku a právě tento tým, který svého času měl zájem o frozena, by se mohl stát novou destinací Tomáše 'oskar' Šťastného. V zahraničí se stále cení jeho kvality, v opačném kalibru se ale hovoří o jeho přístupu, což je koneckonců zřejmě i důvod, proč mu tak dlouho trvá najít solidní tým. Ve Sprout by nahradil syrsoNa a po konci v HellRaisers by opět mohl ukázat, co skutečně dokáže.

S informací o zájmu a debatách s týmem Sprout přišel insider DeKay, jehož informace se často nemýlí. Po půlročním angažmá v HR se čekalo, co bude dál, ale jeho fanoušci se konečně dočkají. Pro někdejšího TOP20 hráče světa se to může zdát jako "příliš slabý" tým, spolupráce s denisem by mu ale mohla po letech sedět.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.