Přejít k hlavnímu obsahu

Drama jménem oskar. Je nebo není špatný spoluhráč?

26. 11. 2019 | 14:53 Counter-Strike 2
Poslední dobou se internetem začaly šířit informace o tom, že Tomáš "oskar" Šťastný není dobrý spoluhráč. Kde se tyto informace vzaly a jaký názor na to mají jeho spoluhráči?
Oskar vs dekay
Oskar vs dekay

Tato minikauza začala před pár dny, kdy insider a žurnalista ze světa esportu DeKay na twitteru odpověděl na dotaz, zda by mohl být právě oskar pátým hráčem týmu OG, kde by měli údajně najít nový domov například NBK- nebo aleksiB. Ten příchod oskara vyvrátil, podle něj totiž „oskarova reputace jakožto spoluhráče znamená, že dostane pouze málo nabídek“. Když jej navíc oskar na twitteru označil, DeKay mu odpověděl, že může označit rovnou spoustu dalších lidí, kteří o něm tvrdí to samé.

oskar

Proti tomuto tvrzení se však ohradili jeho spoluhráči, se kterými strávil nejvíce času, přesněji STYKO a chrisJ, s nimiž se potkal v mousesports. STYKO v rozhovoru pro uwatch.live sice potvrdil, že oskar je speficický hráč, se kterým je potřeba naučit se kooperovat, pokud to však tým zvládne, odmění se jim český střelec výkony TOP5 hráče.

Prozradil také, že oskar ke své formě potřebuje být v komfortní zóně jak ve hře, tak mimo ni. Jako příklad uvedl, že oskar preferuje čas strávený sám, namísto trávení času se zbytkem týmu. Právě to mu v mousesports poskytli a pokud to bylo třeba, neváhali kvůli němu ani zrušit trénink. Právě díky volnosti v Mouz i tomu, že na oskara nekladli v týmu zbytečný tlak, se český sniper podle STYKA odměnil spoustou skvělých výkonů, díky kterým mousesports vyhráli nejeden velký turnaj.

K situaci se vyjádřil na twitteru také ChrisJ. Ten napsal, že „nechápe, jak podle lidí vyhrávali s panem Šťastným turnaje, když přinášel do týmu tolik negativity.“ S dávkou nadsázky však dodal, že oskar není žádný andílek a na turnaji v Mykonosu dokonce shodil suNnyho do bazénu.

Štítky: oskar, styko, mousesports
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.