Přejít k hlavnímu obsahu

Otevřená beta pro Legends of Runeterra je tady!

24. 1. 2020 | 10:40 Legends of Runeterra
Na karetní scénu letos přibude jedno zvučné jméno. Legends of Runeterra z dílny Riot Games vychází v otevřené betě již za pár dní a dle dosavadních ohlasů má tato hra velkou šanci na úspěch.
Legends of Runeterra
Legends of Runeterra

Je to tady, už nějaký čas známe datum oficiálního vydání nového přírůstku do světa počítačových karetních her Legends of Runeterra. Tato hra získala tunu pozornosti už díky tomu, že za ní stojí Riot Games a navíc bude také vycházet z lore League of Legends. Po prvních uzavřených testování ale bylo jasné, že nabídnout může o dost víc a má reálnou šanci zahýbat dominantním postavením Hearthstone a MTG: Areny, a na release pro více než pár vybraných jedinců tak od té doby čeká snad každý, na koho se řada nedostala.

A Riot natěšené karbaníky potěší už brzy, již 24. ledna totiž půjde LoR do otevřené bety (kdo měl přístup do uzavřené, dostane se už 23. ve 20:00). Ta vedle volného přístupu do hry nabídne oproti předchozím testováním spoustu úprav i naprosto nového contentu v čele s ranked systémem podobným tomu, který známe z klasického Lolka. Beta půjde hrát pouze na počítačích, i když spolu s oficiálním vydáním, které je v plánu někdy později v letošním roce, vyjde Runeterra i na mobily. Na rozdíl od testovacích patchů už ale bude progress v open betě zachován, takže se nemusíte bát, že do hry vrazíte tunu času a pak budete muset začínat od znova.

Láká vás přejít na Legends of Runeterra?

Možnosti výběru
miluju videohry a hlavně ligu legend