Přejít k hlavnímu obsahu

Overkill Gaming sa kvalifikuje na finále mesiaca Ovachamp ligy

12. 4. 2021 | 20:21 Brawl Stars
Overkill Gaming sa kvalifikuje na finále mesiaca, underdog v turnaji dal zabrať aj špičkovým tímom. Je možné že máme v hre nový vrcholový tím? Pýtame sa aj kapitána.
Ovachamp Brawl Stars Turnaj
Ovachamp Brawl Stars Turnaj
Zdroj: Ovachamp

Tento piatok 9. 4. sme mohli vidieť už druhú zo štyroch kvalifikácii na prvú z troch ligových finále vo Fadee Brawl Stars lige, ktorú organizuje Ovachamp. Na turnaji sa zúčastnilo 18 tímov, avšak nakoniec si prvenstvo v turnaji odniesol tím organizácie Overkill Gaming po veľmi presvedčivej výhre nad Inside Games, zápas skončil 3:0. Ich výhra znamená že okrem tímu eKoVy uvidíme na finále ligy na konci mesiaca aj práve Overkill Gaming v zložení: Salty, Rendzy, Janko.

Toto posúva Inside Games na štvrtú priečku bodovej tabuľky ligy, pričom väčší počet bodov majú s výminkou NecroRaisers len tímy, ktoré už na mesačné finále kvalifikovné sú. Preto myslíme, že na mesačnom finále uvidíme práve Inside Games.

Bracket turnaja: 


V turnaji nás tiež zaujal tím, ktorý pred eventom poznalo len málo ľudí – jedná sa o tím Rubique. Hráči z tímu sa prebojovali až do zápasu o tretie miesto, kde ich však horko ťažko zdolali NecroRaisers (zápas skončil 3:2) , ktorý si tak vybojovali bronz.

Pred touto tesnou prehrou však hráči z tímu Rubique dali zabrať aj nie jednému, ale rovno dvom tímom z Brawl Stars MČR 2020 – Inside Games a ENTERPRISE. ENTERPRISE zdolali vo štvrťfinále aj kôli chybnému picku zo strany Enterprise, čím vzbudili pozornosť, keďže už komentátor turnaja Pel_Kan nazval tento zápas ako „Enterprise free win“.

V semifinále Inside games prehrali prvé 2 sety, ale nakoniec rozhodli skúsenosti. Hráči tímu Rubique totiž po 2 vyhraných setoch prestali hrať zo všetkých síl – mysleli, že je už rozhodnuté, avšak Inside Games využilo príležisosť a otočilo hru, a tímu Rubique tak uniklo finále. Je možné že vidíme nový špičkový tím? Pýtame sa kapitána.

Kapitán tímu Rubique:
Pepa (IGN:@bs.pepa)
Obľúbený Brawler: Collete

"S Mamasvk to tahám už určitě déle než půl roku a s PetersK tak 4 měsíce asi, taky se k nám nedávno přidal BCS César, je teď u nás nový a ještě jsme s ním pořádně nehráli. Doufáme, že tohle není jen jednorázový úspěch, už v turnajích na stránce Nicecactus jsme něco málo uhráli, občas i vyřadili nějaký lepší tým, tudíž doufáme, že se nám bude takhle dařit i dále,"

hovorí kapitán tímu Rubique.

"V poslední době jsme na tréninky hodně kašlali, ale teď jak začali všechny turnaje, tak se snažíme scrimovat, nebo hrát třeba nicecactus aspoň 2-3 hodiny denně. Myslím, že do finále ligy bychom mohli  postoupit, ale určitě budeme potřebovat štěstí na bracket,"

kapitán sa taktiež vyjadril k nedávnym obvineniam z toxicity.

"Pravda je, že jsme udělali chybu, souhlasím spinování do turnajů nepatří, doufám že už se této chyby nedopustíme. Taky sme určitě nebyli toxic k Inside Games, Peter nadával na teammaty, protože jsme throwli hru, ale ano, nemusel to psát do team chatu."

Držíme palce tímu Rubique v ďalších turnajoch. Pokiaľ sa chceš zapojiť do ďalšej kvalifikácie aj ty, choď na stránku ovachamp.cz!