Přejít k hlavnímu obsahu

PiXeL1K po konci Inside Games dostal nabídky z různých koutů světa, na zkoušku jde do Tempus

23. 3. 2020 | 16:51 PUBG: Battlegrounds
Domácí jednička po poslední ze svých zahraničních výprav ukončila společné působení, ne všichni hráči ale s PUBG nadobro seklo. Jedním z takových případů je i PiXeL1K, který se dnes na svých sociálních sítích vyjádřil k aktuálním nabídkám.
Miloslav 'PiXeL1K' Feik
Miloslav 'PiXeL1K' Feik

Miloslavu 'PiXeL1K' Feikovi se po oznámení statusu volného hráče ozvala celá řada. Některé byly dokonce ze Severní Ameriky, ale ty pro něj nyní nejsou prioritou a zůstávají stranou. Volbou číslo jedna je pro elitního českého hráče tým Tempus, který si jej na nejbližších turnajích odzkouší. Ještě nedávno čistě dánská sestava se rozhodla expandovat a mezi prvními testovanými střelci je právě PiXeL1K.

Z původního jádra Tempus zůstal pouze Peter 'Wookiebookie' Lassen, který má zkušenosti například z TSM, spolu s Nikolajem 'Clib' Madsenem. Vedle českého hráče jde na zkoušku také Tomi 'TomiL' Lindback, Nor s ikonickou vyholenou hlavou, jenž si koncem loňského roku zahrál i v nejvyšší PUBG Europe League. Celou zkušební čtveřici poprvé uvidíme v 303 Pro League, Fragleague nebo na GLL turnajích.

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: @pixel1k
Štítky: PiXeL1K, Tempus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.