Přejít k hlavnímu obsahu

Plan B: Patrik Schick bohužel nestačil na Dabbura a v turnaji fotbalistů končí ve čtvrtfinále

1. 4. 2020 | 13:17 EA SPORTS FC 24
Fotbalový kanál 433, který má třeba na Instagramu neuvěřitelných 27 milionů sledujících, se v době pauzy fotbalových soutěží rozhodl uspořádat FIFA 20 turnaj mezi skutečnými fotbalisty. První kola už jsou v tuto chvíli za námi a český reprezentant si v klání s názvem Plan B počíná opravdu parádně.
Patrik Schick
Patrik Schick

„Víkendová liga? Měl bych jsem 25 výher, ale udělal bych klidně 26 nebo 27, kdybych měl lepší tým,“ pyšnil se svým umem ve FIFA 20 v podcastu TAK URČITĚ elitní český útočník Patrik Schick. Spolu s dalšími známými fotbalisty z různých evropských soutěží tak nemohl hráč klubu RB Leipzig (na hostování z AS Řím) odmítnout pozvánku do turnaje Plan B, kde své dovednosti může prokázat. Z dalších účastníků bychom jmenovali Daniela Jamese z Manchesteru United, Romela Lukaku z Interu Milán nebo Lucase Hernandeze z Bayernu Mnichov.

Celé klání se odehrává na YouTube kanále 433, kde se postupně vždy od 15:00 do 21:00 vysílají s odstupem dvou hodin premiéry zápasů. První kola jsou už za námi a o prvním dubnovém dni je na programu čtvrtfinále, kde Patrik Schick samozřejmě nechybí. Na jeho kvalitu narazil nejprve Milot Rashica z Werderu Brémy, kterého porazil 5:1, a posléze i Severoirčan Liam Boyce, se kterým už šlo o těsnější bitvu s konečným výsledkem 2:1.

Ve čtvrtfinále se český útočník utká s Munasem Dabburem, tedy dalším z hráčů německé Bundesligy. Kromě nich je mezi nejlepší osmičkou Sergio Reguilón ze Španělska a hned pět zástupců anglické Premier League. V boji o netradiční titul se stále nacházejí Oleksandr Zinchenko z Manchesteru City, brankář Arsenalu Bernd Leno i Billy Gilmour reprezentující rivala z Chelsea a dva hráči z klubů zralých na sestup, Jota a Todd Cantwell.

  • 1. dubna 15:00 – Sergio Reguilón vs. Bernd Leno – 1:2
  • 1. dubna 17:00 – Oleksandr Zinchenko vs. Billy Gilmour – 5:1
  • 1. dubna 19:00 – Munas Dabbur vs. Patrik Schick – 2:1
  • 1. dubna 21:00 – Jota vs. Todd Cantwell – 3:2

O dalším průběhu, tedy výsledcích a případném losu semifinále, vás v případě úspěchu budeme informovat.

Štítky: Patrik Schick
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.