Přejít k hlavnímu obsahu

Challenger část HAL3000 MČR Tour je minulostí, nejlepším Vyzyvatelem se stal celek Sazka.BRUTE!

14. 3. 2021 | 19:55 Counter-Strike 2
Vedle play-off Mistrovské části proběhly závěrečné boje i v Challenger části, kam se kvalifikovali Sazka.BRUTE, eSuba Youngsters, Winfinity a eEriness MARVO. Výbornou formu ukázali hráči Sazka.BRUTE, kteří si celou část dokázali podmanit!
HAL3000 MČR Tour - Challenger play-off
HAL3000 MČR Tour - Challenger play-off
Zdroj: grafika PLAYzone

Aktuální update: Challenger část je za námi! V závěrečném play-off se nejvíce dařilo favoritům ze Sazka.BRUTE, kteří vyřazovací částí prošli suverénně, ztratili pouze jednu mapu proti Winfinity a odnesli si tak pomyslný titul nejlepšího Vyzyvatele.

Hráči okolo Šimona "KWERTZZ" Horáka se v prvním semifinále potkali se silnými eEriness MARVO. Na Overpassu hrál s K/D 2 výborně EYO, a i díky němu Sazka.BRUTE vyhráli vysokým rozdílem 16:6. Dust II už byl jasně vyrovnanější, 28 killů od KWERTZZe ale zajistilo Sazce.BRUTE postup do finále!

V něm se potkali s Winfinity. HenkkyG a spol. si ve svém semifinále lehce poradili s eSuba Youngsters 2:0 a měli velkou chuť napravit nepříznivou bilanci 0:1 se Sazka.BRUTE, ve skupinách jim totiž podlehli 0:2. Tentokrát se odehrál stejný scénář, Winfinity se navíc museli obejít i bez frediho, kterého nahradil B0R0! Winfinity hráli se svým soupeřem na Infernu vyrovnanou první půlku, tu druhou ale vůbec nezvládli a padli 16:9. Na Overpassu se sice prezentovali jako vyměnění a svého soka jasně přejeli 16:5, rozhodující Mirage ale byla celá v režii Sazka.BRUTE! Se 32 killy opět zazářil KWERTZZ a spolu se svými spoluhráči se mohl radovat z výhry 16:5! V celém turnaji tak hráči končí na deváté příčce.

Nesmíme také zapomenout ani na duel o bronz (celkové 10. místo), kde se mezi sebou potkali eSuba Youngsters a eEriness MARVO. V něm byli výrazně lepší mladí eSubáci, kteří byli na obou mapách vždy o kus lepší a zaslouženě zvítězili. Jejich soupeři se play-off vůbec nepovedlo a z turnaje tak určitě odchází se smíšenými pocity.

Celkové umístění a odměny v Challenger části:

Soutež při HAL3000 MČR Tour
Soutež při HAL3000 MČR Tour
Zdroj: mcrpc.cz

Challenger část finále HAL3000 MČR Tour se přehoupla do své druhé fáze, začíná totiž play-off. V prvním souboji se proti sobě postaví vítězové skupiny A, Sazka.BRUTE, a druhý celek z B, eEriness MARVO. Druhou semifinálovou dvojičku utvoří eSuba Youngsters jako vítěz skupiny B a Winfinity ze skupiny A.

Sazka.BRUTE si po prohře nad Sampi.Tipsport spravili chuť vítězstvím nad Winfinity a potvrdili pozici favorita celé Challenger části, což budou chtít ukázat i v závěrečném dni. Příjemně všechny naopak překvapili eSuba Youngsters, kteří po výhře nad silnou sestavou eEriness MARVO ukázali, že se s nim musí rozhodně počítat. Zbylé dva celky plné zkušených hráčů, Winfinity a eEriness MARVO, určitě nebudou pozadu. Jedna porážka ve skupinách je už za nimi, v play-off všichni začínají od nuly a stále mají obrovskou šanci na výhru Vyzyvatelského turnaje.

Semifinálové duely začnou po nedělní třinácté hodině, zápas o vítěze (celkové 9. – 10. místo) a bronz (celkové 11. – 12. místo) pak v 16:00. Aktuální výsledky vám budeme přinášet v Zápasovníku a pavouku níže.

Play-off Challenger části HAL3000 MČR Tour
  Česká republika Sazka.BRUTE2      
 16:6, 16:13    Česká republika Sazka.BRUTE2   
  Slovensko eEriness MARVO0      
    16:9, 5:16, 16:5    Česká republika Sazka.BRUTE 
  Česká republika eSuba YNG0      
 10:16, 3:16    Slovensko Winfinity1   
  Slovensko Winfinity2      
     Slovensko eEriness MARVO0   
    9:16, 12:16    Česká republika eSuba YNG 
     Česká republika eSuba YNG2   
Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: mcrpc.cz
Štítky: HAL3000, MČR
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.