Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane je zpět na scéně! Svůj návrat oslavila dosažením Diamondu ve Valorantu

7. 9. 2020 | 16:15 VALORANT
Pokimane se po své pauze vrací ke streamování. Návrat doprovázel její pyšný tweet, ve kterém oznamuje, že se jí podařilo dosáhnout Diamondu ve Valorantu. Zatímco spousta lidí tento rank nepovažuje za závratný úspěch, streamerka z něj ze svých důvodů má i tak velkou radost.
Pokimane Diamond
Pokimane Diamond

Oblíbená streamerka Imane 'Pokimane' Anys se opět vrací na scénu po delší přestávce, kterou si sama od streamování dobrovolně vzala. I když jsme ji nemohli vidět živě, vůbec to neznamená, že by se také vykašlala na hraní her, ba právě naopak. Mnoho lidí často zpochybňuje její kvality jakožto hráčky, proto se Pokimane rozhodla prokázat těmto haterům, že i ona dokáže dosáhnout na vyšší rank.

Pokimane o sobě dala vědět na Twitteru svým pyšným prohlášením, že konečně ve Valorantu dosáhla na Diamond. Sice se nejedná o nejvyšší rank ve hře, ale i tak většině lidí dělá problém se k Diamondu vůbec přiblížit. Celou skutečnost navíc podtrhuje fakt, že pro Pokimane je Valorant první FPS hrou, u které strávila tolik času, což je dalším důvodem k radosti. I pod svým příspěvkem se streamerka místo výsměchu setkala většinou s kladným ohlasem od svých přátel.

Dle statistik od Esports Tales se v Diamondu a výše nachází zhruba top 12 % hráčů na světě, což je sice slabší, než u Diamondu v League of Legends, ale i tak to není vůbec špatné. Pokud chce však Pokimane dokázat fanouškům své kvality a směřovat za Radiantem, nebo alespoň Immortalem, má před sebou ještě dlouhou cestu. V grafu níže se můžete sami podívat, jaké malé procento elitních hráčů okupuje tyto příčky. Pokimane je však koneckonců po své pauze zpět, tak se můžeme ještě nechat překvapit, kam až se streamerka vyšplhá.

Esports Tales
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane