Přejít k hlavnímu obsahu

Pořad COOL Esport mění svůj vysílací čas, nově na vás bude čekat ve středu večer

28. 2. 2021 | 13:40 Prima COOL
Jediný televizní pořad o esportu v Česku budete moci nově sledovat v premiérovém vysílacím čase každou středu od 23:20. Příznivci esportu na Prima COOL v rámci sobotního dopoledne ale o svou porci novinek ze světa profi hraní nepřijdou, původní vysílací čas totiž v programu zůstává nadále, shlédnout během něj budete moci reprízu středečního vysílání.
COOL Esport
COOL Esport
Zdroj: grafika PLAYzone

Posledních několik měsíců jste na obrazovkách Primy COOL mohli každou sobotu dopoledne sledovat náš pořad COOL Esport. Televizní magazín nabitý nejžhavějšími aktualitami ze světa esportu či rozhovory s předními tvářemi domácí scény ale nyní svůj vysílací čas mění! Z brzkých sobotních hodin se COOL Esport přesouvá na středečních 23:20.

Kdyby vám náhodou ale více než tento čas vyhovoval ten původní, během něj (každou sobotu v 11:55) budete moci sledovat reprízu. Na tu se navíc můžete podívat i v pátek v 9:55 a v pondělí ve 3:50. Cestu k našemu pořadu by si tak měl najít úplně každý, ať už ranní ptáče či večerní sova. A to především proto, že věříme, že večerní hodiny fandům esportu vyhovují více než ty ranní a dopolední, během nichž nejeden z hráčů ještě vyspává. Proto se mění i vysílací čas RE-PLAYe, který bude nově vysílán každé pondělí také ve 23:20.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend