Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední Sklizeň roku je tu již příští víkend

30. 9. 2019 | 19:17 Hearthstone
Kvalifikační sezóna na Samsung MČR mobile 2019 je už skoro u konce, poslední ze Sklizní na vás čeká již příští víkend. Co od ní můžete očekávat?
Samsung Podzimní Sklizeň
Samsung Podzimní Sklizeň

Od Samsung Mistrovství České republiky v počítačových hrách nás už moc času nedělí, brány pavilonu B Brněnského výstaviště se otevřou 8. listopadu, ještě předtím je ale potřeba určit, kdo do nich vejde jako účastník. O tom z největší části rozhodne Last Call turnaj, stále ale není jisté, kdo v něm bude vůbec o místo v Brně bojovat. Docela jasno budeme mít po příštím víkendu, který přinese poslední Sklizeň letošní kvalifikační sezóny. V ní bude stejně jako v obou předchozích ve hře zásadní počet MČR bodů, a tak bude mít na finální pořadí dle MČR bodů zásadní vliv. 

Účastnící Samsung Podzimní Sklizně
MattyČiliJalapeňosajmonakPárek
BlizzconJanm1lanecooNyrf
NorwisZukysmajssssterKrajda
FaeliJaMMeXKaprFabrika
Samsung Podzimní Sklizeň

Prize pool:

  • 1. místo: 800 MČR bodů + 7 000 Kč
  • 2. místo: 740 MČR bodů + 3 000 Kč
  • 3. místo: 675 MČR bodů
  • 4. místo: 600 MČR bodů
  • 5. a 6. místo: 450 MČR bodů
  • 7. až 12. místo: 375 MČR bodů
  • 13. až 16. místo: 300 MČR bodů

Pozvání na poslední žně sezóny 2019 opět obdrželo šestnáct hráčů s největším bodovým ziskem za podzimní část kvalifikace, z nichž ho odmítl kvůli osobním důvodům pouze JoŽo, kterého nahradí Fabrika, tedy sedmnáctý v pořadí. O cenné MČR body a pěkné finanční odměny budou hráči bojovat v sobotu 12. a neděli 13. října. Hrát se bude klasickým Sklizňovým systémem, tedy jedním velkým double-elimination pavoukem pro všechny zúčastněné. To, kdo se ním probojuje až ke zlatu, budete moci samozřejmě živě sledovat na našem Twitch kanále. Chybět nebude ani ten nejlepší komentář, o který se postará kvarteto zkušených casterů v čele s CzechCloudem.

Samsung MČR mobile
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend