Přejít k hlavnímu obsahu

SHOCK a jeho problémy s internetem bohužel stály SINNERS postup v boji o DreamHack Open

21. 1. 2021 | 20:30 Counter-Strike 2
DreamHacky jsou historicky spojené s největšími lan akcemi na světě a současná doba je tak pro jejich pořadatele hodně smutná. Oni však nebrečí v koutě, ale hledají náhradní řešení, kterými jsou pravidelné online turnaje. Do jednoho takového se v těchto dnech snaží probojovat i české a slovenské týmy.
SINNERS
SINNERS

Pravidelné měsíční turnaje ze série DreamHack Open jsou jednou ze základních možností získat body do takzvané ESL Pro Tour. Současně tyto turnaje nabízí zajímavé prize pooly a ještě zajímavější konkurenci, takže lákadel je tu hned několik. Pro české a slovenské celky je však cesta dlouhá, otevřené kvalifikace totiž bývají vysoce nevyzpytatelné. Své štěstí však pro lednové vydání vyzkoušelo několik a některé si nevedly vůbec špatně.

Některé nové sestavy se v plné síle ukázaly vůbec poprvé a například Sampi.Tipsport si vedli opravdu dobře. Po sérii výher bohužel vypadli v TOP 32 a od postupu na HLTV dělila novou pětici okolo Dev7la a queztona jediná výhra. SINNERS Esports oproti tomu tento milník splnili, ale ti míří ještě podstatně výše. Do uzavřené kvalifikace se totiž dostanou pouze dva nejlepší týmy tak budou muset vyhrát ještě třikrát. Prvním soupeřem bude srbská sestava Saints, v případě výhry vyzvou MBAPPEEK z Bulharska a v závěrečném duelu by na ně čekal vítěz souboje Styldunow (polský mix s byalim a MICHU) vs. GROND. Soupeři to však ani zdaleka nejsou neřešitelní!

Celá otevřená kvalifikace se dohraje ve čtvrtek 21. ledna večer, dva úspěšné týmy se ve dvou následných dnech pak proti forZe a HellRaisers utkají o dva sloty v hlavním turnaji. SINNERS mají reálnou šanci se probojovat mezi jména jako BIG nebo Evil Geniuses, tak držte palce. O zbylém průběhu kvalifikace vás budeme informovat.

DreamHack Open January: Open Qualifier
  Portugalsko sAw16         
 Čtvrtek 0:40   Portugalsko sAw28      
  Finsko hREDS9         
    Čtvrtek 17:00   Portugalsko sAw-   
  Izrael Team Finest16         
 Čtvrtek 13:00   Izrael Team Finest25      
  Bulharsko Mixich10         
       Čtvrtek 21:00   Evropa Postupující 
  Polsko AGO16         
 Čtvrtek 0:00   Polsko AGO13      
  Srbsko 4Glory6         
    Čtvrtek 17:00   Evropa Vítěz M10-   
  Švédsko Young Ninjas5         
 Čtvrtek 0:35   Polsko Anonymo16      
  Polsko Anonymo16         
            
  Polsko Styldunow16         
 Čtvrtek 0:25   Polsko Styldunow16      
  Chorvatsko GamerS13376         
    Čtvrtek 20:00   Polsko Styldunow-   
  Rusko GROND16         
 Čtvrtek 0:25   Rusko GROND9      
  Polsko HONORIS7         
       Čtvrtek 21:00   Evropa Postupující 
  Česká republika SINNERS16         
 Čtvrtek 19:00   Česká republika SINNERS13      
  Srbsko Saints3         
    Čtvrtek 20:00   Bulharsko MBAPPEEK-   
  Bulharsko MBAPPEEK16         
 Středa 23:55   Bulharsko MBAPPEEK16      
  Rusko 1win9         
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.