Přejít k hlavnímu obsahu

Pozvánka na "Kdo přežije: Lumpasův Bust"

3. 7. 2019 | 22:50 StarCraft 2
Starcraft 2 v Česku pomalu, ale jistě znovu ožívá. Po vydařené PZ lance je čas nakopnout Starcraft 2 unikátní ligou pro všechny druhy hráčů, co to hrají rekreačně, až po lidi, co se věnují tryhardu 24/7. Šanci má opravdu každý, dokonce si užijete i skvělou hru s přáteli ve formátu 2vs2. Tak na co ještě čekáte, když je SC2 F2P!
lumpasuvbust
lumpasuvbust

Předtím, než vysvětlím zásady ligy, je důležité se vám všem představit. Moje jméno  je Lukáš „Lumpas“ Pirohanič a hraju SC2 už přes 8 let. V herních komunitách se pohybuji již od malička a jsem hlavně známý ve SC2 a OW komunitě. Protože SC2 a vůbec samotná komunita lidí v esportu mi přinesla do života spoustu kamarádů, životních zkušeností a zábavy, rozhodl jsem se vrátit trošku té lásky zpět za pomocí zajímavé ligy pro hráče a dokázat si také, že tato strategická hra si rozhodně má co říct v českém esportu. Velkou podporou je i druhý admin Martin „Keiras“ Kryl, který nejen, že přispívá částkou do prize poolu, ale stará se také o důležité funkce, jako jsou například webové stránky. Keiras je na scéne znám hlavně jako kapitán českého týmu Passion Mercs.

lumpasobviously

Lumpasův Bust je týmová liga pro hráče všech dovednostních úrovní. Je to dvoučlenná liga, ve které budete rozděleni do skupin na základě vašich dovedností, aby i hráči, co to poprvé zapli, měli šanci se předvést a mohli si užít průběh ligy. Po skončení skupin budou jednotlivé týmy rozlosovány do playoff formátu, kde se rozhodne o vítězi.

Narozdíl od většiny turnajů/lig je zde použit formát, kde místo klasické 1vs1 se složí dvoučlenný tým, který poté hraje proti jinému ve formátu 1vs1 a 2vs2. Právě 2vs2 je dost unikátní věc pro ligu, která jistě podpoří zábavu hraní s vaším kamarádem. Každý zápas se skládá z 4x 1vs1 a 1x 2vs2 zápasů.

Registrace do ligy budou probíhat do 6. 7. Samotné zápasy začínají o týden později, tedy 14. 7. Momentální prize pool činí 3500,- Kč. V blízké budoucnosti určíme i podrobnosti ohledně dobrovolného donatu, který bude sloužit ke zvýšení prize poolu ligy. Standardní hrací den je určen na neděli od 19:00 s možností si předehrát zápasy. Skupiny se budou hrát červenec až srpen a samotné playoff v září. O streamování turnaje se postará komentátorská legenda Pavel „Mr.Penguin“ Kristián.

Pro více podrobné informace o turnaji slouží tato stránka, na které najdete vše od pravidel ligy až po seznam registrovaných hráčů. Pro registraci do turnaje využijte tento odkaz, stačí mít jen Battlenet účet, kamaráda a stáhnutý Starcraft 2, dostupný zdarma. GL HF všem a nezapomeňte zapojit i svojí rodinu!

Štítky: Lumpasův Bust