Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme program a hosty první zastávky Electronic Sports Show

20. 3. 2019 | 16:36 Všechny hry
Pohled široké veřejnosti na hraní počítačových her v Česku stále úplně pozitivní není. To se ale rozhodl změnit projekt Electronic Sports Show, který mezi březnem a květnem vyrazí hned do čtyř měst v republice. První zastávka nás čeká již tento víkend v pardubickém Atriu.
ESS
ESS

Jako moderátor ji povede jeden z těch, co se v esportech opravdu vyzná. Mikrofonu se totiž ujme CzechCloud, bývalý přední český hráč Hearthstone (který se může pyšnit dokonce titulem mistra světa) a také jeden z nejpopulárnějších domácích streamerů. Program CzechCloudova rajónu, tedy stage, zahájí v pátek diskuze s předním českým hráčem FIFA 19 Emericksonem, po které ho budou moci ti odvážnější dokonce vyzvat na souboj. Po hraní přijde opět diskuze, tentokrát na téma Sport a Esport, jež první den zakončí.

Druhý den akce se pak na pódium podívá streamerka a influencerka Viktorkaa, která se na rozdíl od hosta prvního dne nedrží jen jedné hry. V současnosti ale podlehla především trendu Fortnite a po rozpravě si s ní tedy návštěvníci budou moci zahrát právě tuto neskutečně populární battle royalu hru. O ní bude řeč i v druhé sobotní besedě, která také celý program akcezakončí, jejím tématem totiž bude Fortnite a CS:GO.

Program
miluju videohry a hlavně ligu legend