Přejít k hlavnímu obsahu

Přejdou Dark Tigers k ryze slovenskému složení?

2. 1. 2021 | 20:20 Counter-Strike 2
Dark Tigers mají za sebou těžkou sezónu, ze které i přes jiskry naděje nevydolovali jediný úspěch. Vzhledem ke své pozici na scéně čekali na tahy movitějších konkurentů, nová sestava je však podle dostupných informací na spadnutí.
Dark Tigers
Dark Tigers

Dark Tigers se po dlouhé éře sestavy okolo Tomkeejse či beastika museli na scéně hodně otáčet, aby dali dohromady konkurenceschopný mančaft. Dva nové hlavní pilíře se jim podařilo najít v Martinu 'MAXX' Smolárovi a Patrikovi 'Lastík' Ptáčkovi. Vedle nich po celý rok proběhlo několik změn, které však nevedly k žádnému úspěchu. V Tipsport COOL lize ani Sazka eLEAGUE nepřišel ani jeden postup do play-off, na MČR i MSR taktéž. Smlouvy měli hráče do konce sezóny, takže bylo jasné, že se kolotoč – stejně jako jinde – co nevidět rozjede. Oficiální žádná změna v Dark Tigers zatím není, ale podle všeho se s týmem rozloučí i jeden ze základních stavebních kamenů. Vedle Lastíka se již rozloučil Robert 'manguss' Kasper, který posílil ENTERPRISE esports.

Po boku MAXXe by v DTG měli zůstat také Tomáš 'zyored' Cvaniga a Peter 'WEAMO' Rauch, který v nové sezóně bude zřejmě hrát pod novou přezdívkou jaro. Podle portálu ESEA a informací eplayer.cz se první posilou stane Adam 'ZEDc' Bartko, který se tak poněkolikáté v kariéře spojí se svým dlouholetým parťákem zyoredem. Budoucnost ZEDova dosavadního týmu Eclot Gaming je totiž také ve hvězdách. Pátým do party by se měl stát pátý slovenský hráč Lukáš 'luko' Hrabčík, který má pro změnu společnou minulosti s WEAMEM, se kterým v roce 2019 dokonce triumfoval na Vodafone Mistrovství České republiky. O lukově konci v eSubě se hovořilo v podstatě celý prosinec, nicméně kdoví, jak to v modrém táboře po konci Leviho s eLiVem vůbec dopadne.

Pokud se spekulace potvrdí, Dark Tigers bude reprezentovat tato pětice:

 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Slovensko Peter 'jaro' Rauch
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Slovensko Lukáš 'luko' Hrabčík

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.