Přejít k hlavnímu obsahu

Preview nedělního Hitpoint LEGENDs #2

23. 8. 2018 | 07:00 League of Legends
Dostat se na European Masters je cílem každého ambiciózního hráče z Evropy, který není v LCS. Na druhou největší evropskou akci se tuto neděli kvalifikuje i jeden tým z česko-slovenské scény, a to vítěz nedělních Hitpoint LEGENDs #2. 
Výchozí obrázek

Dostat se na European Masters je cílem každého ambiciózního hráče z Evropy, který není v LCS. Na druhou největší evropskou akci se tuto neděli kvalifikuje i jeden tým z česko-slovenské scény, a to vítěz nedělních Hitpoint LEGENDs #2. 

15235690_10154423781213751_6258852338472936918_o

Inside Games MSI
Team Furca
{#Česká Republika} Jakub "Dreedy" Viceník
{#Česká Republika} David "Daweee" Násada
{#Česká Republika} Jan "Dread" Hrbáč
{#Česká Republika} Tibor "Charca" Charčenko
{#Česká Republika} Dominik "Sufon" Dvořák

{#Slovenská Republika} Michal "odstranovac" Duchoň
{#Česká Republika} Marek "Vinxen" Gardoň
{#Slovenská Republika} Matúš "RusO" Rusňák
{#Česká Republika} Václav "WorstAdc" Šrajer
{#Česká Republika} David "Jejky" Jakubec



eSuba
Majestic Lions
{#Česká Republika} Ondřej "Robocop" Sklenička 
{#Česká Republika} Jiří "Sawyor" Libánský
{#Ukrajina} Jordi "xTylk" Buvalets 
{#Česká Republika} Adam "Random" Grepl 
{#Česká Republika} Tomáš "Nardeus" Maršálek 
{#Slovenská Republika} Kamil "Kamilius" Košťál 

{#Slovenská Republika} Martin "Necromartin" Jucha 
{#Česká Republika} Václav "Cpt Lipánek" Maxa 
{#Slovenská Republika} ️Samuel "MakeItBetter" Polakovic 
{#Česká Republika} ️Michal "Sirinox" Veit 
{#Česká Republika} ️Ondřej "MjrDee" Hrneček 

V průběhu neděle proti sobě nastoupí Majestic Lions a Inside Games a následně eSuba proti Team Furca. Ve finále se pak rozhodne o celkovém vítězi a jediném postupujícím na letní European Masters. Všechny zápasy se hrají stylem bo5, takže od každého celku uvidíme minimálně tři hry. Play-off domácí League of Legends ligy se odehraje v neděli 26.8. ve Fabrice Svitavy a o místo na European Masters se rozhodne díky finálové sérii, která by měla začít přibližně ve 20:00 (podle trvání semifinálových zápasů).

Majestic Lions vs. Inside Games

Favoritem prvního duelu je bez pochyby celek Majestic Lions, kterému se v letním splitu ligová část vydařila a na LEGENDS jde z prvního místa. Inside Games už ale jednou v základní části překvapili, a to když porazili 2:0 opěvovanou eSubu. Doufejme, že IG své soupeře potrápí a dočkáme se napínavého úvodního zápasu. Majestic však má velmi zkušený tým, zejména v hráčích Necromartin a MjrDee. Tým lvů navíc v posledním týdnu absolvoval tréninkový bootcamp a měl by být na FINALs velmi dobře připraven. Hráči Inside Games mají většinou naopak s LAN akcemi velmi málo zkušeností, což by se v boji o finále mohlo ukázat, jako klíčové. Připravovali se navíc pouze bezprostředně před turnajem v herně Tribunal.

PZ tip: ML 3:1 IG

eSuba vs. Team Furca

Ve druhém zápase se proti sobě postaví eSuba a Team Furca, dva týmy plné zkušených a individuálně silných borců. Za tým Furca bude hrát na pozici supporta Jejky a v jungli nastoupí Vinxen. Právě Jejky se sice na LANce poprvé objeví v nové roli, ale finálových turnajů Hitpoint ligy už odehrál celkem šest, z čehož pětkrát vyhrál zlato a pouze jednou skončil se stříbrem. Za favorita i přesto považujeme eSubu, která by měla mít natrénováno z bootcampu, kterým se tým na tuto akci připravoval. V základní části ale modrá krev příliš neoslnila a i když prohrála pouze jednu sérii, bylo pro ni druhé místo zklamáním. Nesmíme ale zapomínat, že eSuba jde na LAN akci jako obhájce titulu a zároveň jako jediný profesionální tým. Kvalitní příprava a profesionální přístup v řadách eSuby bude podle nás hrát největší roli. Pokud chce Team Furca uspět, bude muset předvést daleko víc, než jak hrála v základní části. 

PZ tip: ESB 3:1 FUR

Harmonogram:

  • 9:30 - Otevření veřejnosti
  • 10:00 - Majestic Lions vs. Inside Games
  • cca 15:00 - eSuba vs. Team Furca
  • cca 20:00 - Grandfinále
Zdroj: hitpoint.cz
Štítky: ERL, Hitpoint