Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si zahrát prázdninovou TP-Link PUBG Mobile ligu

30. 6. 2020 | 09:00 PUBG Mobile
Na léto jsme si společně s firmou TP-Link, světovou jedničkou v produkci WLAN zařízení, jejíž produkty jsou dodávány do více než 120 zemí, připravili dva měsíce dlouho ligu v mobilní verzi oblíbené battle royale hry PlayerUnknown's Battlegrounds. Ve Squad TPP módu tak můžete s kamarády zkusit vyhrát hodnotné ceny v naší TP-Link PUBG Mobile lize.
tplink liga
tplink liga

Open kvalifikace budou tři, první je naplánovaná už na tuhle středu, tedy první červencový den, zbylé dvě se hrají 8. a 15. července. Každý den se budou hrát tři hry, jednou Erangel, jednou Miramar a jednou buďto Vikendi nebo Sanhok. Přihlásit se vždy může až 60 týmů, po poslední kvalifikaci postoupí těch 40 nejlepších z celkové tabulky do další fáze ligy. 

Tou už je právě uzavřená liga rozdělená do čtyř desetimístných skupin, které se mezi sebou utkají systémem každý s každým. Po odehrání čtyř her ve všech hracích dnech (22. a 29. července, 5. a 12. srpna) se body opět sečtou do celkové tabulky, ze které vyjde nejlepších 16 týmů postupujících do finálového turnaje. V closed lize se bude hrát každá mapa jednou.

Finálový turnaj je rozdělený do dvou dnů, 19. a 26. srpna, všechny týmy hrají v jedné skupině, kde se po odehrání deseti map rozhodne z celkové tabulky o vítězi. Prizepool v hodnotě více než 17 tisíc je dotovaný právě firmou TP-Link, první čtyři hráči si odnesou přenosný modem TP-LINK M7350 4G LTE Mobile Wi-Fi, druhý tým se může těšit na Li-polymerové powerbanky TP-LINK PB20000 20000mAh a na třetí zbyde bezdrátový repráček TP-LINK HA100 Bluetooth Music Receiver.

tplink
Štítky: TP-Link, PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.