Přejít k hlavnímu obsahu

Příští víkend přinese Last Call turnaj, který rozhodne o podobě Samsung MČR mobile

17. 10. 2019 | 20:35 Hearthstone
Kdo se podívá do pavilonu B brněnského výstaviště? Jasno zatím máme pouze o dvou hráčích, zbylých 14 slotů se zaplní až po příštím víkendu, který přinese Last Call turnaj!
Samsung MČR mobile 2019
Samsung MČR mobile 2019

Sběr bodů je za námi, nyní už pouze zbývá určit, kdo se tedy na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách podívá. Jistý postup nyní mají pouze dva hráči, Faeli, který si ho zajistil pomocí Midseason turnaje, a Pardub, jenž pozvání do Brna obdržel jakožto hráč s největším bodovým ziskem. Zbylých čtrnáct slotů se rozdá v rámci Last Call turnaje. V něm o postup bude bojovat 28 nejlepších hráčů dle celkového bodování (samozřejmě mimo Parduba, tedy 2. až 29. v pořadí), kteří byli na úvod rozlosování do čtyř skupin tak, jak můžete vidět v tabulce.

Los úvodních skupin pro Last Call turnaj v Hearthstone
Vlčák77MattyM1lanValdaboy
KrajdaZukysHazarderNorwis
ČiliJalapeňomajssssterScruffyKapr
JEJBenkoJEAecooEn1gmaFakinAdsso
BlizzconJanJaMMeXJobsadBajty
HiImJožoLeviathanNyrfPoweR
RaigarVanikZataroTommei
Samsung MČR mobile 2019

V těch se bude bojovat klasickým stylem každý s každým a postup na Samsung MČR mobile v nich bude čekat na tři nejlepší. Pro ně tak bude turnaj končit, stejně jako pro karbaníky ze 6. a 7. míst. Čtvrtí v pořadí pak budou ještě rozděleni do jedné doplňkové skupiny hrané stylem GSL, z níž si postup odnesou dva hráči. Zápasy se budou po celou dobu turnaje hrát stylem BO5 LHS s jedním banem, tedy stejně jako tomu bylo na Sklizních. 

Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend