Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: STYKO vítá nového spoluhráče, kritizovaný Maikelele musel uvolnit místo

23. 5. 2020 | 14:22 Counter-Strike 2
Sedmé místo v prvním kvalifikačním turnaji Road to Rio je sice pro GODSENT hezkým úspěchem. Aktuální světová osmnáctka ale pokukuje ještě výše, tyto cíle se ale dost možná nebudou týkat kompletní sestavy. Dle informací portálu HLTV.org se totiž chystá změna hlavního snipera.
Farlig
Farlig

UPDATE 23. 5.: Spekulace a původní informace se potvrdily, Maikelele jde z kola ven a do Godsent přichází Farlig. Švédský hráč se vyjádřil následovně.

Mikail 'Maikelele' Bill je spolu s Kevinem 'kRYSTAL' Amendem jedním ze dvou původních hráčů sestavy, která loni v listopadu podepsala ve švédské organizaci Godsent. Mohlo by se tak zdát, že pro elitní lokální celek bude právě Maikelele nejdůležitějším článkem týmu v rámci celkové prezentace, nicméně tohle možná už v blízké době nebude platit. Portál HLTV.org totiž v průběhu dnešního dne informoval o skutečnosti, že Godsent mají zájem o dánského odstřelovače Asgera 'Farlig' Jensena, který aktuálně zažívá nejlepší období své kariéry.

21letý Dán aktuálně již rok a půl střílí za tým Copenhagen Flames, který jako hlavní tahoun naposledy dovedl k 10. místu na turnaji Road to Rio. Jeho výkonů si nemohli nevšimnout ani Godsent, jak by taky ne, když proti týmům jako mousesports nebo FaZe celkově za 21 map nasbíral 1.22 rating. Maikelelemu se poslední dobou příliš nedaří a pokud se někdo kritizuje, tak je to právě on. Podobnému kroku bychom se tedy nedivili, protože Godsent jistě po zajímavých výsledcích opět pomýšlejí na další posun vstříc elitě evropské scény.

Sestava Godsent vypadá následovně:

 Německo Kevin 'kRYSTAL' Amend
 Finsko Jesse 'zehN' Linjala
 Slovensko Martin 'STYKO' Styk
 Černá Hora Pavle 'Maden' Bošković
 Dánsko Asger 'Farlig' Jensen

 Švédsko Jonatan 'Devilwalk' Lundberg – trenér

Zdroj: hltv.org
Štítky: GODSENT
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.