Přejít k hlavnímu obsahu

Proesport přinese v neděli velký turnaj ve WRC 9, jeho součástí budou i Xnapy, Milion+ a Petr Semerád

16. 9. 2020 | 09:04 Virtuální závody
Milovníci automobilových závodů rally se v neděli mají na co těšit. Organizátoři z Proesport si totiž připravili turnaj ve zbrusu nové hře WRC 9, kde budou jezdci bojovat o 5 000 Kč. Turnaje se navíc zúčastní i speciální hosté.
Proesport WRC 9
Proesport WRC 9

Další edice turnaje Proesport ze světa motorsportu se přesune na prašné a úzké cesty. Závodníky totiž čekají boje ve zbrusu nové hře WRC 9, která je oficiálním titulem světového šampionátu v rally. Celý turnaj se odehraje v neděli v pražském RE-PLAY Studiu, přičemž ten nejlepší jezdec získá finanční odměnu 5 000 Kč. 

Podrobnosti o počtu jezdců či o tom, jak bude turnaj probíhat, organizátoři zatím nezveřejnili. Registrace jsou však stále otevřené.

Součástí turnaje budou také speciální hosté. Celým programem provede diváky zkušený moderátor a komentátor Petr ''Xnapy'' Jirák. Svůj um předvede také naděje české rally a v současné době vedoucí jezdec Poháru 2+ při Rallysprint sérii Petr Semerád. A za virtuálním volantem se představí také členové hudebního labelu Milion Plus. Program odstartuje v neděli v 16 hodin na Twitch kanále proesportcz.

Štítky: PROESPORT
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.