Přejít k hlavnímu obsahu

První pre-season turnaj v mobilním Fortnite je tu

31. 3. 2019 | 12:06 Fortnite
Držte si klobouky, začínáme! První turnaje v mobilní verzi Fortnite jsou zde, tak si nezapomeňte přijít zahrát.
samsungfortnite
samsungfortnite

Jen pár týdnů nás dělí od začátku kvalifikace na Samsung MČR v mobilních hrách ve Fortnite, ještě předtím jsme si ale pro vás připravili pre-season turnaje. Ne každý je totiž zvyklý hrát Fortnite na mobilu a zatrénovat nemůže uškodit ani těm, kteří na svůj smartphone dopustit nedají. První z těchto turnajů přiletí již tuto neděli a hrát se bude stejným formátem, jako samotné turnaje z kvalifikace na Mistrovství.

To znamená, že registrovat se smí jen dvojice, které se následně spolu se svými soupeři připojí do lobby a odehrají takto tři hry v klasickém matchmakingu. Vítězem se pak stanou ti, kteří budou mít na konci více killů. Formát je prostě klasika, kterou dobře znají i účastníci PC turnajů, pre-season turnaje ale tady jsou nejen jako pro trénink vás, ale také pro otestování formátu – jestli tedy budete mít pocit, že by šel ještě nějak vylepšit, neváhejte se ozvat se zpětnou vazbou.

Samsung

Tyto turnaje nebudou nikterak hodnocené, jejich hodnota je ale nevyčíslitelná, cenné zkušenosti, které si z nich budete moci odnést, totiž půjdou samozřejmě zužitkovat v kvalifikaci na Samsung Mistrovství v mobilních hrách, na kterém se právě díky Samsungu bude hrát o nádherné ceny. A jak vyplývá z názvu samotné akce, všechny turnaje před i během sezóny budete moci hrát jen na mobilních zařízeních. Nadupaná PC sestava vám zkrátka nyní nepomůže, tak se nezapomeňte pořádně vybavit, třeba ultravýkonnými telefony ze série Samsung S10.

Pokud tedy máte připravený svůj smartphone, neváhejte se připojit! A to, že by ostatní třeba hráli na počítačích, se vůbec nemusíte bát. To, že jsou vaši soupeři opravdu na mobilu, lze totiž jednoduše zkontrolovat. Po té, co se připojíte do lobby se svými soupeři, bude totiž u jména všech hráčů, co hrají na mobilu, svítit ikonka ťukajícího prstu. Když ji jeden z vašich protivníků u svého nicku mít nebude, znamená to, že je na jiné platformě, a je potom vaší povinností tuto skutečnost nahlásit adminovi, který z ní vyvodí tresty.

Štítky: MČR mobile, Samsung
miluju videohry a hlavně ligu legend