Přejít k hlavnímu obsahu

Prvního domácího LAN turnaje v TFT se na Advíku zúčastnilo 51 hráčů

9. 8. 2019 | 12:19 Teamfight Tactics
Minulý týden se konal už 14. ročník Advíku na kterém se mimo programu ve spojení s japonskou kulturou, mangou nebo anime odehrál také první LAN turnaj v herní novince Teamfight Tactics.
Teamfight Tactics
Teamfight Tactics

Lancraft na Advíku tradičně nemohl chybět a v pražské škole Ohradní se postaral o herní zónu a celkově program spojený s počítačovými hrami. Na první český offline turnaj v Teamfight Tactics byla účast opravdu slušná, jelikož se zúčastnilo hned 51 hráčů a hráček. Turnaj probíhal zcela hladce a hrálo se poměrně jednoduchým způsobem. Hráči se nejprve rozdělili na 8 skupin z nichž 2 nejlepší postupovali do semifinálových skupin. Poslední kolo pak proběhlo jen pro osmičku nejlepších hráčů.

Celý turnaj nakonec ovládl expertos a do finále se krom něj probojovala sedmička Gathlix, Miras, StarLorD1, Filip Dragneel, akisenpai, Marethal a milda. Je vidět, že o turnaje v Teamfight Tactics je zájem a pokud byste si chtěli i vy zkusit komunitní turnaj, neváhejte se zaregistrovat třeba už do poslední kvalifikace PLAYzone měsíční série. Ve finálovém turnaji se bude hrát o skvělé věcné ceny, tak neváhejte!