Přejít k hlavnímu obsahu

Prvními třemi postupujícími na Samsung MČR v mobilních hrách jsou samí bývalí mistři

26. 8. 2020 | 22:23 Hearthstone
Po víkendovém Samsung Midseason turnaji jsou již známa jména tří hráčů z celkových šestnácti, kteří si to v listopadu rozdají o titul mistra ČR. Pojďme se na trojici podívat blíže.
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Jaromír "Jarla" Vyskočil

Jako první se podívejme na toho hráče, který postoupil ze Samsung Letní sklizně – představovat ho ale nejspíše moc dlouho muset nebudeme. Jaromír "Jarla" Vyskočil, jenž v současnosti obléká dres Nordavind, patří dlouhodobě k nejlepším hráčům na domácí scéně a zvlášť v poslední době ho lze bezpochyby označit za jasného člena nejlepší domácí dvojice. Důkazem budiž už to, že Jarla je jediným CZ/SK účastníkem prestižní ligy HS Grandmasters či že jde o mistra ČR z roku 2018. Své kvality Jaromír samozřejmě potvrdil už tím, že se stal prvním kvalifikovaným na Samsung MČR v mobilních hrách 2020, což mu spolu s jinde získanými body rovněž zajistilo i místo na Midseason turnaji. Tam už ale velice překvapivě neuspěl, ba naopak vyhořel a jen s jednou výhrou se musel s turnajem rozloučit.

Jarla

Matyáš "Matty" Kalužný

To o poznání lépe se na tomto turnaji dařilo reprezentantovi ECLOT Matyášovi "Matty" Kalužnému – vždyť ho také celý ovládl! To mu samozřejmě vedle pěkných prize money zajistilo právě i místo na mobilním mistrovství, se kterým už má bohaté zkušenosti. Matty totiž patří k těm nejzkušenějším borcům na naší scéně, což jde ruku v ruce s tím, že se řadí i k nejlepším. Z jeho nedávných, zajímavých výkonů lze zmínit třeba parádní výkon na Masters Tour L.A., kde zazářil se skóre 7:2. Z těch dřívějších zase nepochybně jeho triumf na MČR 2016. Zkušenější a úspěšnější hráči než Matty se zkrátka hledají těžko.

Matty

Oldřich "Faeli" Mahdal

Výčet aktuálně kvalifikovaných prozatím uzavírá Oldřich "Faeli" Mahdal, který asi pro drtivou většinu čtenářů rovněž nebude neznámou. Tento hráč Entropiq totiž také patří k tomu vůbec nejlepšímu, co naše scéna nabízí – vždyť současné nejlepší duo tvoří spolu s Jarlou právě on. To opět potvrzují i jeho dlouhodobě povedené a vyrovnané výsledky na zastávkách Masters Tour či to, že je úřadujícím mistrem ČR. Právě to rovněž znamená jednu velice zajímavou věc. Všichni prozatím kvalifikovaní jsou totiž mistři České republiky z minulých let, a tak můžeme být letos dost možná svědky zrodu prvního dvojnásobného Hearthstone mistra historie.

Matty
miluju videohry a hlavně ligu legend