Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG do hry přidalo speciální skin na pomoc Austrálii

19. 2. 2020 | 14:43 PUBG: Battlegrounds
Austrálie si od loňského září prožívá opravdu nešťastným obdobím. Gigantické požáry si vyžádaly několik desítek přímých obětí a další tisíce Australanů přišly například o svůj domov. Pomoci taky není nikdy dost, a proto nyní podává pomocnou ruku také PUBG se svým unikátním skinem.
Australia Fire Relief - Pan
Australia Fire Relief - Pan

Ohně už byly podle New South Wales Fire Agency potlačeny, jejich škody jsou ale obrovské a hlavně nevyčíslitelné. Požáry ohrozily život volně žijícím zvířatům v řádech miliard a netřeba ani odhadovat, kolik jich to stálo na životě a jak se to v čase podepíše na ekosystému celé Austrálie. Právě zvířecí tématikou se v jedné ze svých maleb zabýval Hector Janse van Rensburg, známý pod pseudonymem Shitty Watercolour.

Van Rensburg vytvořil líbivý nákres medvídka koaly držícího klokana, vedle kterých se nachází First Aid Kit. Tento motiv se PUBG Corporation rozhodla umístil na limitovanou edici skinu na pánvičku, který v Update 6.2 zamířil do hry. K dostání bude pouze měsíc (do 18. března) a 100 % jeho výdělků zamíří do Austrálie v rámci pomoci se škodami způsobené požáry, a následnými mohutnými dešti. Tři dolary za to opravdu stojí!

Australia Fire Relief - Pan
PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.