Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Mobile plánuje turnaj s prize poolem 14 milionů dolarů

27. 11. 2020 | 09:00 PUBG Mobile
Vývojáři PUBG Mobile plánují na další rok vytvořit turnaj se šokujícím prize poolem 14 milionů dolarů, což je 3x víc, než byl prize pool letošní. Spekuluje se o dalších soutěžích a událostech, které pro nás údajně chystají.
PUBG Mobile
PUBG Mobile

PUBG Mobile se v příštím roce stane svědkem dosud největšího esportového turnaje s prize poolem 14 milionů dolarů. Jestli se tak stane, bude to největší prize pool v historii mobilních her. Ředitel James Yang tímto prozradil své plány na příští rok a napověděl, že to nebude vše. Podle jeho twitteru by měli přidat také 7 nových regionů a s nadcházejícím turnajem by mělo přijít plno nových akcí a událostí.

"Máme obrovské ambice stát se esportem 1. úrovně a stát bok po boku s největšími hrami na světě, nejen překonávat hranice v rámci mobilních esportů,“ řekl James Yang.

Odhalil také všechny své sponzory a už teď je jasné, že příštím rokem navyšování prize poolu z daleka nekončí. Co jsme ještě zjistili je, že se bude konat minimálně jedna další soutěž, konkrétně v létě 2021. Společnost má v plánu pozvat všechny profesionální PUBG Mobile hráče a postavit je proti sobě. V letošním roce se k účasti na esportových turnajích přihlásilo kolem 120 000 týmů po celém světě. Yang předpokládá, že čísla budou dalšími roky stoupat.