Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG sezóna ještě nekončí! GIGABYTE a AMD vám přináší prosincovou sérii

7. 12. 2020 | 08:00 PUBG: Battlegrounds
Poslední měsíc letošního roku je tady a před námi je uzavření letošní sezóny v PlayerUnknown's Battlegrounds. Letos jsme se oproti předchozím rokům rozhodli pokračovat ještě po MČR, proto vám ve spolupráci s GIGABYTE a AMD přinášíme ještě jednu měsíční sérii.
GIGABYTE AMD Squad Series
GIGABYTE AMD Squad Series

Celá sezóna byla převážně o MČR a nezávislé mixy příliš prostoru na úspěch neměly. Nyní však přichází volnější období, řada týmů změnila po vrcholu sezóny sestavy a jiné už spolu nepokračují. Když se nám podařilo dát dohromady poslední letošní sérii, tak jsme se však rozhodli zůstat u klasického nastavení a žádné bláznivé módy na vás nečekají. Přesto však budou jednotlivé turnaje Gigabyte AMD Squad Series do jisté míry speciální.

Hrát se bude vždy v úterý, abychom stihli celou sérii odehrát do konce roku a vyhnuli se (před)vánočnímu šílenství. Všechno startuje 8. prosince a vyvrcholení v podobě finále je na programu dva dny před Silvestrem. Přijďte si spolu s námi okořenit závěr roku a přijít se zúčastnit jednoho z těchto otevřených turnajů!

Harmonogram prosincové turnajové série:
Úterý 8. prosince 19:00GIGABYTE AMD Squad Series #1
Úterý 15. prosince 19:00GIGABYTE AMD Squad Series #2
Úterý 22. prosince 19:00GIGABYTE AMD Squad Series #3
Úterý 29. prosince 19:00GIGABYTE AMD Squad Series – finále
Štítky: GIGABYTE, AMD
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.