Přejít k hlavnímu obsahu

Puma představila boty pro hráče

18. 12. 2019 | 16:20 Všechny hry
Celosvětově proslulá značka sportovního oblečení Puma se rozhodla trochu zaexperimentovat a zaměřit se na větší publikum, a tak představila nové boty, které mají cílit na hráče.
puma
puma

Podle webových stránek Pumy boty stojí 160 dolarů, nejsou tedy nejlevnější. Boty jsou “vytvořené s ohledem na hráče konzolí, herní ponožka je první edicí Active Gaming Footwear (v překladu Aktivní hráčská obuv). Je navržena pro použití v interiéru i v aréně, poskytuje plynulý komfort, podporu a přilnavost, takže se hráči mohou přizpůsobit různým aktivním horním režimům a hrát co nejlépe.”

Jak už bylo zmíněno, skutečná bota připomíná spíše ponožku s gumovou podrážkou, vypadá však velmi pohodlně. Hráčům by mohla vyhovovat, ostatně profesionální hráči si na stage často sundavají své boty, aby se cítili, jako kdyby hráli doma, kde boty samozřejmě nenosí. S podobnými pohodlnými produkty už nic takového nebudou muset více řešit.

Nejedná se o první případ výroby speciální obuvi, například globální esportová organizace Immortals a značka obuvi K-Swiss se v minulosti rozhodly spolupracovat a vytvořili vlastní boty.

Náhlé rozhodnutí Pumy rozšířit svou nabídku v oblasti módy pro esporty a hráče může být pokusem, jak získat lepší postavení proti konkurenci ostatních gigantů, jako je třeba společnost Nike, která se již dříve tento rok rozhodla spustit prodej esportových dresů.