Přejít k hlavnímu obsahu

Razer hlásí spolupráci ekologických toaletních papírů na Den Země

24. 4. 2021 | 10:02 Všechny hry
Razer představil 22. dubna na Den Země spolupráci se společností, která se zaměřuje na "zelené" produkty. Razeru se zalíbil jeden specifický předmět, díky kterému se společností The Nurturing Co. spolupracuje. Dále podotkl, že s rozšiřováním svého "zeleného" seznamu jen tak nepřestane.
Razer toaletní papír
Razer toaletní papír
Zdroj: koláž

Nejen poslední dobou se společnost Razer začala angažovat do propagace "životního stylu". Tentokrát rozšiřuje svůj sortiment o jedno speciální partnerství, které je na Razer trochu neobvyklé, a to Razer toaletní papír. Čtvrtek 22. dubna je den, kdy Razer oficiálně spolupracuje se společností The Nurturing Co, která je známá pro vytváření plastů. Jako položku si vybral toaletní papír s ruličkou z bambusu na jedno použití.

Spolupráce stála Razer neuvěřitelných 50 milionů dolarů, ale Razer se tímto krokem pyšní, jelikož se snaží co nejvíce rozšířit svůj "značný investiční fond pro zelené produkty". Jeho podpora ochrany životního prostředí pomohla zachránit přes 200 000 stromů a velkým dílem napomohla při čištění oceánů, kdy bylo odstraněno několik tun odpadního plastu. V plánu má nastavit své produkty tak, aby do roku 2025 až 2030 obsahovaly pouze recyklované nebo recyklovatelné materiály.

„Společně s Razerem společnost The Nurturing Co. přinese naši řadu udržitelných produktů s nízkým dopadem na životní prostředí ještě širšímu počtu spotřebitelů po celém světě,“ uvedl v komentáři David Ward, generální ředitel společnosti The Nurturing Co.

Bamboloo
Bamboloo
Foto: Bamboloo

Razer začne tento bambusový toaletní papír dodávat do některých svých kanceláří v Asii. Společnost Nurturing tvrdí, že čtyřčlenná rodina přecházející na bambusový papír může ročně ušetřit až 30 000 litrů vody. Důvodem je hlavně to, že bambusový toaletní papír používá k výrobě méně vody než běžný toaletní papír. Razer dále řekl, že na 100% s rozšiřováním svého "životního" seznamu jentak neskončí.

Štítky: razer