Přejít k hlavnímu obsahu

Red Bull M.E.O.: Danoboss končí třetí!

3. 2. 2019 | 20:24 Clash Royale
Obří turnajová série Red Bull M.E.O. je za námi a naši hráči se na LAN finále nepředvedli vůbec špatně!
Clash Royale
Clash Royale

UPDATE: Do play-off to nakonec dotáhl jak danoboss, tak Lotr sniper, a i když druhý jmenovaný pak svoji cestu turnajem zakončil hned v TOP 16, danoboss byl rozjetý a narazil až v semifinále. V souboji o třetí místo už ale neselhal a domů si tedy odnáší bronzovou medaili!

Přes regionální kvalifikace se na finále obřího turnaje Red Bull M.E.O. nakonec dostalo 36 hráčů a mezi nimi najdeme i dva našince! Jak Češi, tak Slováci totiž měli na akci jisté jedno místo. Z hromadné kvalifikace pro CZ/SK hráče, zakončené regionálním finále v pražském Zetku, si ho pak vyhráli dva hráči eSuby, danoboss a Lotr Sniper (rozhovor o této akci s danobossem najdete zde, s Lotrem zase tady).

A čekání je nyní konečně u konce, vrchol této zajímavé turnajové série už totiž konečně přišel! O co v něm jde? Hráči byli rozděleni do čtyř skupin (dvou po deseti a dvou po osmi), ty se odehrají právě v sobotu. Následovat pak bude play-off pro šestnáct nejlepších, které na nás bude čekat až v neděli. Los našim bohužel moc nepřál, ve skupinové části totiž oba skončili ve skupině B. Tak snad se jim bude dařit a i takto to dotáhnou oba až do vyřazovací části!

Lotr sniper a danoboss

Play-off:

Play-off

Ve skupině B to zatím vypadá takto:

Bracket
Štítky: Red Bull M.E.O.
miluju videohry a hlavně ligu legend