Přejít k hlavnímu obsahu

Regionální finále LCS: Clutch Gaming otáčí sérii proti TSM a postupuje na Worlds!

9. 9. 2019 | 00:05 League of Legends
Posledním LCS týmem na Worlds se stává Clutch Gaming, který porazil TSM 3:2!
LCS Clutch Gaming
LCS Clutch Gaming

UPDATE (9. 9.): Po nesmírně vypjaté sérii postupuje Clutch Gaming na Worlds 2019! Ve finálové sérii zářil zejména toplaner Huni, který se dostal na Worlds již ze třetího regionu. Po zkušenostech s evropským Fnatic a korejským SKT míří konečně s americkým týmem.

Do boje o vysněné lístky na Worlds 2019 půjdou: Clutch GamingFlyQuestCounter Logic Gaming Team SoloMid. Všechny zápasy se budou hrát stylem BO5 a v tom první uzříme boj mezi Clutch a FlyQuest. Tohle utkání má jednoznačného favorita, a to Clutch Gaming. Tým, který reprezentují Huni či LirA, byl po většinu sezóny považován za jednoho z největších outsiderů a přesun pod křídla Dignitas naznačoval, že letošní sezonu tým spíše bude přemýšlet o tom, s jakými hráči chce budovat tým pro příští rok. V play-off ale Clutch Gaming nezahálel a dokázal porazit TSM a následně dvakrát těsně prohrál proti Liquid a CLG.

Pro mnohé překvapivě bude jedním z outsiderů i Team SoloMid, který podlehl ve čtvrtfinále letního splitu 1:3 proti Clutch. Díky stříbru z jarního splitu ale TSM bude mít spoustu nakoukaných her a bude mít do finálové série velkou výhodu. Velmi slibně vypadá i tým CLG, který letní split zakončil na 3. místě a vypadá to, že to v týmu skvěle šlape.

Pátek 6. září
CGClutch Gaminglogo std.png3:1FlyQuestlogo std.pngFLY
Sobota 7. září
CLGCounter Logic Gaminglogo std.png1:3Clutch Gaminglogo std.pngCG
Neděle 8. září
TSMTeam SoloMidlogo std.png2:3Clutch Gaminglogo std.pngCG