Přejít k hlavnímu obsahu

Rekapitulace měsíčního finále DATART MČR série

13. 5. 2020 | 17:43 Brawl Stars
První květnovou neděli jsme měli možnost sledovat streamované měsíční finále DATART turnajové série, na kterém hráči bojovali o další cenné body v kvalifikaci na letošní Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Pojďme si tento turnaj tedy připomenout a říct si něco o nadcházejícím měsíčním finále.
123
123

Na měsíční finále se kvalifikuje osm bodově nejlepších týmů za umístění ve třech NightCupech, pořádaných naším portálem. Tyto vybrané týmy se následně utkají v Double Elimination pavoukovi, takže jedna prohra pro tým neznamená vypadnutí z turnaje, ale pouze přesunutí do pavouku poražených – díky druhé šanci má turnaj o to větší náboj. V grandfinále se následně utká nejlepší tým z pavouku vítězů i poražených, čímž získáme vítěze, který si odnese nejen body do MČR tabulky, ale díky naším partnerům také finanční odměnu.

Jak tedy vypadalo měsíční finále za duben? Předními favority byly Pepis tým a Team Sampi, oba totiž kralují MČR bodování a prakticky bez problému zvládly projít pavoukem vítězů až do jeho finále, kde se týmu Sampi povedlo těsně porazit Pepis tým 3:2. Ten se však nechtěl vzdát a probojoval se přes pavouka poražených do grandfinále, kde už Team Sampi neměl šanci a Pepis tým si odnesl vítězství měsíčního finále jednoznačně 3:0.

Tohle měsíční finále bylo naším vůbec prvním studiovým přenosem Brawl Stars, který díky zbrusu nové komentátorské dvojici sklidil spoustu pozitivních ohlasů. Průběh navíc zpracoval sám jeden z komentátorů Pepis a vy si nyní můžete prohlédnout sestříhané zápasy, a třeba to i vás navnadí se do příštích turnajů zapojit. Pokud byste měli zájem se přidat k našim hráčům a bojovat o místo v dalších měsíčních finále a případně i o postup na samotné Samsung MČR, přihlásit se můžete společně se svými přáteli na nejbližší turnaj, který proběhne tuto neděli od čtvrté hodiny odpolední. Určitě tak neváhejte a zapojte se do naší přátelské komunity!

Štítky: Datart, MČR mobile