Přejít k hlavnímu obsahu

Rozšířený rozhovor: Jakub Faul se rozpovídal o TrackManii i kariéře v Sampi

26. 4. 2020 | 17:55 Prima COOL
V uplynulé 16. epizodě televizního magazínu COOL Esport jsme si vyzpovídali Jakuba Faula z vedení organizace Sampi. Co na sebe prozradil, můžete v rozšířené, neodvysílané verzi našeho interview zjistit zde!
Iakub Faul, COOL Esport #16
Iakub Faul, COOL Esport #16

Minulý díl televizního pořadu COOL Esport, který byl letos již šestnáctý, přinesl vedle spousty novinek, rubriky nebo zajímavého tématu, v němž jsme se zaměřili na známé CS:GO hráče bez titulu z Majoru, také rozhovor s Jakubem Faulem. Tento hlavní manažer organizace Sampi toho má co vyprávět opravdu hodně, dokonce tolik, že do televize se to všechno nevešlo. Materiál jsme ale nevyhodili, a tak si rozšířenou verzi tohoto interview, kterou jinde nenajdete, můžete pustit právě zde.

Jakub Faul navíc nemluvil jen o tom, co v Sampi dělá, řeč přišla i na jeho dřívější kariéru v TrackManii, kratší dobu strávenou v eSubě nebo gaming house, který v Sampi plánují otevřit. Zajímá-li vás tedy pozadí naší esportové scény, to, jak do něj proniknout, či prostě esport obecně, rozhodně byste si toto interview neměli nechat ujít.

 
miluju videohry a hlavně ligu legend