Přejít k hlavnímu obsahu

Šachový turnaj influencerů PogChamps 3 začíná, jak ho sledovat?

15. 2. 2021 | 09:47 Twitch.tv
Největší šachový turnaj je zpět, těšit se můžeme na velké hvězdy internetu jako je například MrBeast či Pokimane. Turnaj bude probíhat od 14. do 28. února a bude se jednat o historicky nejsledovanější šachovou událost.
PogChamps 3
PogChamps 3

PogChamps lámal minulý rok na Twitchi rekordy sledovanosti, především kvůli účasti velkých streamerských hvězd. Letos se společnost GRIP6 rozhodla událost opakovat pod názvem PogChamps 3 a má v plánu překonat rekord z minulého roku. V tomto roce zde bude ještě mnohem více známých hvězd spolu s překvapením a fondem celých 100 tisíc dolarů. Soutěž potrvá dva týdny, tedy až do 28. února, kdy se uskuteční velké finále.

Turnaj bude zahájen úvodní skupinovou fází, která bude obsahovat 16 hráčů. Těchto 16 hráčů bude rozděleno do čtyř skupin, přičemž vždy první dva z každé skupiny postupují do výherní skupiny, kde je prize pool 60 tisíc dolarů. Dva, kteří budou v každé skupině poslední, se dostanou do skupiny útěchy s prize poolem 32 tisíc dolarů.

Jak turnaj sledovat?

Všechny zápasy budou ke sledování dostupné na stránce chess.com/tv, kde budou šachy komentovat samotné šachové legendy. Zúčastnění hráči budou mít možnost streamování na svém Twitch účtu.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: PogChamp